Futuristiniame šios r&b dainos vaizdo klipe neriama tiesiai į The Weeknd mintis ir kartu su juo keliaujama nuo miesto džiunglių iki gamtos, kol galiausiai pakylama į kosmosą, rašoma „Sony Music“ pranešime spaudai.

Vizualiai labai spalvingas vaizdo klipas trina ribas tarp technologijų ir realybės, o jo autorius – ilgametis Calvino Harriso kolega Emilis Nava.

Calvin Harris, The Weeknd „Over Now“:

Beje, tai yra nebe pirmas kartas, kai The Weeknd savo muzikos iliustracijai pasirenka futuristinę temą. Pats naujausias jo darbas šia tema – papildytosios realybės koncertas „TikTok“ socialiniame tinkle.

Nors ir trumpas, tačiau absoliučiai kitoks pasirodymas, kuris vyko tarsi virtualiame pragare prikaustė žiūrovų iš viso pasaulio dėmesį. O vienai dainai jie netgi patys galėjo nubalsuoti, kurioje aplinkoje nori matyti savo mylimą atlikėją.

Šis The Weeknd pasirodymas buvo labai įsimintinas žingsnis link koncertų virtualiojoje aplinkoje. Kaip ir naujasis The Weeknd ir Calvin Harris vaizdo klipas, kuris buvo sukurtas per atstumą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją