„Buvo mūsų santykių pradžia, dar tik pirmos savaitės. Tuo metu aš buvau Utenoje, o Jovydas – Vilniuje. Kaip visada susirašinėjome visą parą... Būtent tuo metu Jovydas pradėjo kurti šitą dainą.

Iš pradžių galvojo, kad ją įrašys vienas, bet žodžiams besirutuliojant, nusprendė pasiūlyti ją kurti kartu. Kai atsiuntė man dainos pirmą dalį – apsiverkiau, Jovydas taip pat apsiašarojo“, – pasakojo dainininkė.

Ši daina, anot Gerdos, tiek jiems patiems, tiek klausytojams primins apie vaikystę. „Nuolatinės patyčios darželyje, kieme, mokykloje... Ligos, kurias dar nešame iki šiol ir dar daug daug kitų skaudžių momentų, kuriuos, atrodo, išgyvenai, bet randus vis tiek pasilikai. Taip ir neši tą žaizdą, lyg būtum tas pats vaikas, praeityje.

Galbūt ši daina privers visuomenę atsibusti ir dar labiau pravers akis patyčių tema. Manome, kad kiekvienas žmogus ras kaip save interpretuoti šiame muzikiniame kūrinyje. Jeigu ne patyčių temoje, tai tuomet „ekspertų" , kurie mano esą viską žinantys ir mokantys geriau.

Šią dainą laikėme stalčiuje pusę metų ir kažkaip vis nekilo ranka jos realizuoti. O aplinkiniai, šeimos nariai, mus ragino ją pagaliau paviešinti. Dabar, manome, puikus metas ją pristatyti Lietuvai“, – kalbėjo atlikėja.

Muzikinis šou nebuvo ta vieta, kur Jovydas ir Gerda susitiko pirmąjį kartą. Jiedu pažįstami kone nuo vaikystės, tačiau abipusę simpatiją vienas kitam pajuto vos prieš kelis mėnesius.

„Mūsų visa istorija – labai įdomi. Vienas kitą mes pažįstame ir žinome nuo penktos klasės. Lankėme vieną mokyklą. Vaikystėje jis buvo mano pirmoji meilė. Praėjus nemažai metų susitikome „X faktoriuje“ ir tuo metu nejautėme vienas kitam jokios simpatijos. Vėliau abu išsiskyrėme su savo antrosiomis pusėmis ir kažkuris kažkuriam parašė. Ėmėme bendrauti. Šilti jausmai užsimezgė labai greitai. Pajutome, kad jis – mano žmogus, o aš – jo“, – „Delfi“ pasakojo mergina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)