Pamatykite šiandien pristatytą „Little Mix“ vaizdo klipą „Holiday“:

„Little Mix“ yra puikus pavyzdys to, kad ir TV šou užgimę projektai gali būti ilgalaikiai. 2011 m. Didžiosios Britanijos „X faktoriuje“ prasidėjusi grupė jau išleido penkis albumus, turi daugybę multiplatininių hitų, o apdovanojimų sąrašas begalinis, įskaitant prestižinius „Brit Awards“, „Billboard“ ir „MTV“ apdovanojimus. Iš viso į „Little Mix“ koncertus jau buvo parduoti kone du milijonai bilietų.

Sėkmingiausia merginų grupe „X faktoriaus“ istorijoje tituluojama „Little Mix“ pripažinimą išsikovojo ne skandalais, o išskirtiniais ir stipriais balsais. Taip pat jų nuolat plėtojama moterų stiprybės (girl power – angl. k.) tema – ta, kurią kadaise pradėjo kita kultinė merginų grupė „Spice Girls“. Abiems grupėms tai padėjo sulaukti labai daug palaikymo iš klausytojų.

Beje, su savo debiutiniu albumu „Little Mix“ netgi pralenkė „Spice Girls“ sėkmę. „Little Mix“ yra aukščiausias JAV topų vietas užėmusi merginų grupė iš Didžiosios Britanijos muzikos istorijoje.

Taip pat ši grupė yra palankiai vertinama ir dėl to, kad savo šlovę išnaudoja garbingiems veiksmams. Pavyzdžiui, labdarai: nuo vaikų paramos fondų iki iniciatyvų, susijusių su kova prieš patyčias.

Šiemet merginos ir toliau bando įsitvirtinti muzikos legendų olimpe. Neseniai paskelbė apie šeštąjį albumą, kuriame bus skambės ir singlas „Holiday“. O jau šį rudenį per „BBC One“ pasirodys dėl „Covid-19“ atidėtas TV projektas, kuriame „Little Mix“ merginos rinks muzikines grupes, joms mentoriaus ir netgi gyvens kartu su šou dalyviais.

Daugiau „Little Mix“ hitų čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)