Pradinė projekto idėja Simonos galvoje ėmė kirbėti dar sausį, tačiau planus kiek pakoregavo kelionė į Balį, o dar vėliau smogė karantinas.

„Tiesą sakant, karantino laikotarpiu gyvai grojau ir transliavau pasirodymus instagrame. Per kelių mėnesių laikotarpį „Soundcloud“ platformoje pasidalijau keturiais savo muzikos miksais“, – „Delfi“ pasakojo S. Burbaitė.

S. Burbaitės vaizdo klipu pasirūpino operatoriai Paulius Viduolis ir Aurimas Urbanas. Didžėję papuošė mados ženklas „Mas 924“. Na, o filmavimui komanda pasirinko Užutrakio dvarą.

„Gegužės gale sulaukiau savo bičiulio operatoriaus Pauliaus Viduolio pasiūlymo nufilmuoti „DJ set video“ neįprastoje aplinkoje. Klubinė muzika čia nuskambėjo ne klubinėje erdvėje. Pradėjome planuoti vietą, paskui išrinkau muziką ir įgyvendinome techninius sprendimus.

Tačiau koją kišo oro sąlygos. Planavimas ir organizavimas vyko ilgiau nei mėnesį. Filmavimą pradėti turėjome dar liepos pradžioje, tačiau dėl blogo oro darbus teko nukelti. Liepos pabaigoje labai sekėme prognozes, tačiau filmavimo dieną vis tiek nebuvome tikri, ar oro sąlygos bus palankios – net su metereologais bendravome. Tačiau, laimei, viskas pavyko.

Į šį „DJ set video“ tiek aš, tiek mano komanda sudėjome labai daug širdies. Siekėme rezultato, kuris būtų panašus į pasaulinio lygio „DJ video“. Nors tai tik pirmasis mūsų darbas, manau, viskas pavyko puikiai“, – pridurdama, kad turi ir daugiau muzikinių planų, „Delfi“ sakė Simona.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)