Užsisukę savo vakarietiškame pasaulyje dažnai nustembame sužinoje apie megažvaigždes iš Tolimųjų Rytų, rašoma pranešime spaudai. Tokia yra netgi septynių vaikinų grupė „BTS“ iš Pietų Korėjos. O jos naujausias singlas „Dynamite“ jau papirko ir Vakarų rinka – muša visų laikų rekordus. Tame tarpe ir „TikTok“ programėlėje.


Šį kūrinį jau galima skelbti vienu populiariausių karantino hitų „TikTok“ socialiniame tinkle. Remikso autorius – iki tol mažai kam žinomas prodiuseris iš Kazachstano Imanbek. Beje, „TikTok“ daugėja vaizdo įrašų, kuriuose vaikinai neapsikentę „sugadina“ savo merginų filmuojamus šokius:


Doja Cat yra net tik šių laikų kylanti repo ir pop muzikos žvaigždė, bet ir tikra „TikTok“ karalienė. Šiuo metu netgi trys jos singlai karaliauja populiariausiųjų tope. Vienas jų – užkrečiančiu ritmu alsuojantis „Candy“. Dar verta pastebėti ir tai, kad „TikTok“ populiarėja ne tik šokių įrašai, bet ir kitų pasaulio įdomybių, kurias iliustruoja muzika:

Šiuo metu populiariausios merginų grupės pasaulyje „Little Mix“ naujasis singlas iškart debiutuoja aukštumoje. Netgi patys geriausi choreografai „TikTok“ socialiniame tinkle kviečia mokytis specialaus „Holiday“ šokio:


Kaip ir minėjome, Doja Cat šiuo metu veržiasi į priekį tiek radijo stočių ir skaitmeniniuose topuose, tiek socialiniuose tinkluose. Pavyzdžiui, „TikTok“ platformoje yra virš 3,4 mln. unikalių vaizdo įrašų, kuriuose skamba singlas „Like That“:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)