Unikalioje uostamiesčio vietoje visa vasarą renginių organizatoriaus Jevgenijaus Sokolovo iniciatyva įvyko daugybė žinomiausių šalies atlikėjų pasirodymų, rašoma pranešime spaudai. Čia koncertavo Justinas Jarutis, Donatas Montvydas, 8 Kambarys, Jazzu, G&G Sindikatas bei daugelis kitų. Ši renginių erdvė tapo populiaria tarp klaipėdiečių bei atostogauti atvykusių lietuvių. Čia šeštadienio vakarą įvyks paskutinis šio sezono koncertas, kuriame netruks kokybiškos muzikos.

Jovani šioje erdvėje pasirodyti turėjo ne vieną galimybę – scenoje kartu pasirodė su Jazzu ir J. Jaručiu, o šį kartą žengs su Jessica Shy.

„Džiugu ir liūdna. Džiaugiuosi, kad turėjome nerealią vasarą. Tiek orai mums šypsojosi, tiek patys lietuvaičiai atostogavo Lietuvoje. Aišku, korona turėjo savo įtakos, bet organizatoriai ėmėsi visų saugumo priemonių ir lietuviška publika gavo daugybę koncertų, lyginant su kitomis šalimis.
Liūdna, nes vasara baigiasi. O šis šeštadienis yra vasaros uždarymas. Man galvoje vienintelis noras, užbaigt šią vasarą aukščiausia nata su pajūrio žmonėmis. Linksmai, saugiai, kartu dainuojant ir šokant. Naujai atrastas „Šiaurinis ragas“ man davė tokių akimirkų, kurių nepamiršiu ilgai. Tiek su Jazzu ir Justinu. Tikiu, kad su Jessica Shy bus dar geriau“, – džiaugiasi Jovani.

Šią vasarą pradėjusi rengti solinius koncertus, atlikėja Jessica Shy taip pat neslepia džiaugsmo, Klaipėdoje įvyksiančiu koncertu.

„Tai bus pirmas toks koncertas. Apibūdinčiau jį kaip emocijų kratinį, kada gali ir paverkt, ir pasvajot, ir pasijuokt, dainuojant pilna krūtine. Tuo metu man atrodo jog esam vienas didelis kūnas su klausytojais“, – pasakoja jaudulio neslepianti atlikėja.

Pirmąjį susitikimą su Jessica Shy prisimenantis Jovani teigia, kad suveikė momentinė chemija ir buvo aišku, kad mergina yra labai talentinga ir laukia galinga ateitis.

„Per pirmąjį susitikimą jau pamatėm, kokį galingą užtaisą turi Jessica. Ir tai yra jos kūryba. Ji pati rašo, išjaučia dainas. Mes padedame su muzika, dalinamės ta patirtimi, kurią įgijom per dešimtmetį. Šią vasarą pradėjom organizuoti jos solinius koncertus. Džiaugiuosi, kad mano žmona prisidėjo ir padeda jai su stiliumi, rūbais bei pataria, kaip elgtis scenoje. Tai veikia. Jessica Shy vardu kurianti mergina vos per metus laiko jau turi mažiausiai penkis hitus, kurie YouTube ir Spotify klausomi milijonus kartų“, – džiaugiasi J. Nainys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)