Džiugas Marčėnas-Keanu Blunt pasakoja, kad daina pradėta kurti dar 2019 metų sausio mėnesį, kai jis vis dar gyveno Jungtinėje Karalystėje. Atlikėjas prisimena, kad pirmuosius ir pagrindinius akordus dėlioti jis pradėjo ketvirtą valandą ryto eidamas namo po ilgos pamainos darbe, rašoma pranešime spaudai.

„Paspartinęs žingsnį nubėgau tiesiai į savo kambarį, greitai padariau dainos aranžuotę ir kitą dieną studijoje įrašiau porą posmelių. Pirmą kūrinio versiją nusiunčiau Fingai, o jis jau kitą naktį pradėjo rašyti savo dainos dalį“, – sakė Keanu Blunt.

Anot muzikanto, „10 minučių“ dienos šviesą išvydo po tokio ilgo laiko tarpo ne be priežasties. „Nuo pat pradžių jautėme, kad tai labai jautri ir svarbi daina, turbūt todėl taip ilgai prie jos dirbome“, – tikino dainininkas.

Kartu su daina šiandien pristatomas ir naktį gimęs dainos „10 minučių” vaizdo klipas, kuris glaudžiai asocijuojasi su tamsiuoju paros metu: Keanu Blunt sako, kad vizija buvo gana aiški – vaizdo klipe matomos vietos turėjo būti sunkiai atpažįstamos, lyg sapne.

„Rinkomės minimaliai atpažįstamas lokacijas. Tai buvo tokios vietos, kurias, atrodo, tuoj identifikuosi, tačiau galiausiai negali suprasti, kur jos išties yra“, – kalbėjo atlikėjas.

Jis užsimena, kad tai – greičiausiai ne paskutinis bendras projektas su Free Finga. Ir anksčiau drauge dirbę atlikėjai turi kelias iki šiol neišleistas dainas ir vis pasvarsto apie projekto „MAX PAIN“ tęsinį. Šiuo metu Keanu Blunt dirba prie debiutinio solinio albumo „Velniškas Greitis“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)