„Vida Loca“ meistriškai papildo įspūdingų ir brangių „Black Eyed Peas“ vaizdo klipų kolekciją – sudėtinga atitraukti akis iki pat pabaigos. Tai yra jau penktasis hitas iš aštuntojo grupės albumo „Translation“, kuris išėjo dar šią vasarą, rašoma pranešime spaudai.

Bene kiekvienas kūrinys naujajame „Black Eyed Peas“ albume yra potencialus pasaulinis hitas. Tai, žinoma, pastiprina ir tai, kad „Translation“ skamba daugybė gerai žinomų atlikėjų balsų.

„Black Eyed Peas“ visad pasižymėjo savo atvirumu skirtingoms kultūroms, o su pastaruoju albumu tai – tik dar labiau akivaizdu. 2018 m. išsiskyrus dainininkės Fergie ir grupės keliams, vis dažniau su „Black Eyed Peas“ pasirodo filipinų kilmės egzotiškoji J Rey Soul.

Naujajame grupės albume jaučiama ir itin didelė Lotynų Amerikos muzikos įtaka. „Translation“ išgirsite kone didžiausias to krašto muzikos žvaigždes: nuo Malumos iki Shakiros.

Taip pat ir naujausiame jų single, ir vaizdo klipe „Vida Loca“ pasirodo viena ryškiausių ir produktyviausių šių dienų ispanakalbių muzikos žvaigždžių Nicky Jam. Prie jo prisijungia vietnamiečių ir jamaikiečių kraujo turintis reperis Tyga, kuris šiuo metu irgi išgyvena itin šlovingą karjeros laikotarpį.

„Black Eyed Peas“ feat. Nicky Jam, Tyga – „Vida Loca“

Kol kas iki galo neaišku, ar šie du muzikos gigantai pasirodys su publikos numylėtiniais, nepailstančiais hitų kūrėjais „Black Eyed Peas“ šių metų „MTV“ muzikos klipų apdovanojimų ceremonijoje. Paaiškės netrukus – „MTV VMA“ vyks jau rugpjūčio 30 d.

Išgirskite „Black Eyed Peas“ albumą „Translation“:
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)