Skandalingais pasirodymais išgarsėjusi dainininkė ir po pertraukos naujajame vaizdo klipe išlieka seksuali, pasitikinti savimi, eksperimentuojanti ir stipri, rašoma pranešime spaudai.

Įkvėpimo savo naujienai ji sėmėsi iš tokių muzikos ikonų kaip Stevie Nicks, Joan Jett ir Debbie Harry. O vienoje klipo vietoje ji guli beveik nuoga tarp daugybės mažų rutuliukų. Tai galėtų būti kita užuomina – į bene garsiausią Miley Cyrus vaizdo klipą „Wrecking Ball“.

Tiesa, muzikos apžvalgininkai „Midnight Sky“ dainos tekste jau spėjo rasti ir daugiau užuominų apie Miley Cyrus praeitį. Pavyzdžiui, apie dainininkės skyrybas po mažiau nei metus trukusios santuokos su aktoriumi Liamu Hemsworthu. „I was born to run, I don't belong to anyone, don't need to be loved by you“, – naujajame single dainuoja Miley.

Tiesa, ne tik įvaizdžio prasme, bet ir muzikaliai Miley visada stebina. Ji gali būti visokia, tačiau tikrai nenuobodžia. Pop muzikos chameleonu vadinama Miley Cyrus nuolat žaidžia muzikos sąskambiais. Tai įrodo ir jos albumai – nuo hiphopo įkvėpto „Bangerz“ iki psichodelinio skambesio turinčio albumo „Miley Cyrus and Dead Petz“.

O naujasias jos singlas „Midnight Sky“ dainininkės albumui užduoda electro-pop toną. Septintasis atlikėjos albumas vadinsis „She is Miley Cyrus“, tačiau tiksli jo pristatymo data kol kas dar nėra aiški.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)