Vyresniems Žiemos aikštė gali būti labai gerai pažįstama – anksčiau tai buvo pagrindinė šokių aikštelė Palangoje, sutraukdavusi daugybę jaunimo ir buvusi pažinčių ir gero laiko vieta, rašoma pranešime spaudai. Kiek malonių prisiminimų gali užplūsti čia besilankiusius. Šiandien tai itin jauki, medžių apsupta erdvė prestižinėje miesto vietoje. Aplink dygstant naujiems nekilnojamojo turto projektams, ši erdvė išlaiko savo autentiškumą ir begalinį žavesį.

Nutolusi nuo pagrindinio kurorto šurmulio, ji visgi labai lengvai pasiekiama tiek dviračiu, tiek pėsčiomis – aikštė yra Birutės parko pašonėje, Vytauto gatvėje. Čia jaukumą kuria pati gamta, apsupusi erdvę medžiais ir aukštais krūmais!

„Aš pats toj aikštėj šokau, kai buvau dar visai jaunas, tai man bus tikrai faina ten sugrįžti. Kokios tai buvo naktys!, – juokiasi Kastytis Kerbedis, – tokia vieta kaip tik Kerbežio koncertui, nes mano gerbėjai ateina pas mane šokti! Simboliška, ar ne?“

Tarsi ne nauja, bet naujai atgimusi aikštė šį rugpjūtį pakvies į tris skirtingus, bet ypatingus koncertus: rugpjūčio 14 d. čia šėls ir ko gero bandys medžių viršūnes pasiekti Vidas Bareikis, rugpjūčio 15 d. savo energija ir geriausiomis dainomis užburs Kastytis Kerbedis ir rugpjūčio 21 d. grožiu ir savo nuostabiomis dainomis aikštę užlies Jazzu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)