Lietuvoje ši programėlė patenka į populiariausių vaizdo įrašų platformų penketuką. „TikTok“ skirtas trumpų, vaizdo įrašų kūrimui ir peržiūrai. Vaizdo turinį redaguoti ir kurti galima naudojantis pačioje programėlėje pateiktais įrankiais, o vėliau ir lengvai įsikelti į „Instagram“ istorijas.

Muzikinis fonas „TikTok“ platformoje yra būtinas, dainų motyvai naudojami trumpiems vaizdo įrašams kurti. Vartotojai dalinasi kūriniais taip didindami jų populiarumą.

„Atsiranda vis daugiau kūrinių, kurie tampa pasauliniais hitais pirmiausia išgarsėję šioje platformoje. Džiaugiamės, kad galime padėti Lietuvos muzikantams būti šio fenomeno dalimi“, – pranešime spaudai sako asociacijos AGATA direktorė Agnė Begetė.

AGATA kviečia kurti „TikTok“ vaizdo įrašus naudojant Lietuvos muzikantų kūrinius ir žymėti juos grotažyme #LTMUSIC. Paskelbus balsavimą bus galima rinkti labiausiai patikusį vaizdo įrašą. Nugalėtojas laimės du bilietus į pasirinkto Lietuvos muzikanto ar grupės koncertą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)