„Savo koncertus esame pradėję visaip: ir važiuodami „hummer‘iu“, ir įvažiuodami motociklais, pačiomis įspūdingiausiomis transporto priemonėmis, bet dar nė vienas koncertas nebuvo pradėtas ant vandens, – pranešime spaudai sako V. Bareikis. – Aplinkybės yra tiesiog puikios: šį kartą programą pradėsime nuostabiomis pasiplaukiojimo lenktynėmis „Parodyk, ką plauki“. Aš net neįsivaizduoju, kas ten varžysis. Ko gero, pripučiami flamingai jau ruošiami, vandens padangos jau dekoruojamos, ir tai bus pats įspūdingiausias koncerto startas, koks kada nors buvo atsitikęs.“

Unikalios varžybos „Parodyk, ką plauki“ yra skirtos visiems, norintiems šios vasaros įspūdžius praturtinti pačiu smagiausiu nuotykiu. Kitą šeštadienį Palūšėje tai padaryti bus ypač lengva, nes pagrindinė šių vandens lenktynių taisyklė – turėti valtį, pripučiamą ratą (flamingą, lamą, vienaragį – bet ką), vandenlentę, plaustą ar kitą plaukimui skirtą priemonę, kuri būtų be variklio.

„Varžybų metu irsimės vien tik irklais ir rankomis. Todėl kiekvienas užregistruotas „objektas“ privalės turėti pavadinimą, ryškiai matomą patobulinimą bei irklą, o kiekvienas varžybų dalyvis turės vilkėti gelbėjimosi liemenę, nes saugumas – pirmenybė. Dalyvių skaičius ant plaukimo priemonės neribojamas, taip pat kaip ir svoris, rasė, amžius ar įsitikinimai, tik vaikų prašytume nepamiršti pasikviesti tėvų“, – kalbėjo vienas iš organizatorių – irklenčių instruktorius Mark Gruskij.

Varžybų metu dalyviams reikės įveikti 156 metrų atstumą. Kuris plaukikas bus greičiausias, tas ir taps nugalėtoju. Visą varžybų procesą stebės teisėjų kolegija. Užregistruoti save ar savo komandą rekomenduojama iš anksto elektroniniu paštu: mark@marktravel.lt. Lenktynių nugalėtojų laukia prizas – 50 eurų sąskaita pergalės vakarėliui Palūšės valtinėje ir 2 bilietai į tą patį vakarą ten įvyksiantį beprotišką Vido Bareikio koncertą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)