Kaip rašoma pranešime spaudai, vasarišką savaitę „Lofto“ terasoje pradės atlikėja Angelou. Angelou savo muzikoje jungia R&B ir soul žanrų muzikinius elementus ir pasirodymų metu išlaiko stiprią, visiškai atvirą ir tuo pat metu paslaptingą energiją. Atlikėja sužavi klausytojus ne tik unikaliai stipriu, grynu ir kartu moteriškai švelniu tembru bet ir nė minutei nesustojančiu judėti kūnu. Pirmasis ir vienintelis šią vasarą atlikėjos solinis koncertas Vilniuje atneš tiek pamiltų, tiek pirmą kartą gyvai su grupe atliekamų dainų. Kartu Angelou scenoje žada pristatyti ir žinomų svečių, vienas iš jų – Free Finga.

Antradienį, kaip jau įprasta, scena atiteks jaunosioms mūsų ir kaimyninių šalių grupėms – čia prasidės finalinės muzikos inkubatoriaus „Novus“ kovos. Pirmajame pusfinalyje susirungs vilniečiai alternatyvaus roko atstovai „Džemas“, saksofono, boso ir būgnų garsus jungiantys „Fused Trio“, džiazą su roku maišanti „Kanalizacija“, pankroko ir psichodelikos grupė „indieca“ bei jaunatviška post-roko ketveriukė iš Šakių „Mėlyna“. Dalyvius vertins Kazimieras Likša, Raminta Naujanytė-Bjelle, Vaiper Despotin, Tautvydas Paulius Augustinas („Baltasis Kiras“), muzikos vadybininkai Justas Čekuolis ir Vaidas Stackevičius.
Trečiadienį, rugpjūčio 5 d., scenoje energija taškysis rokeriai „Timid Kooky“. Vyrai sužibo dar 2017 metais, kai buvo karūnuoti muzikos inkubatoriaus „Novus“ nugalėtojais.

Save vadina legendiniu instrumentiniu-vokaliniu ansambliu, dažnai koncertus baigia pusnuogiai, o dainose siūlo pamesti kelnes. Jų tikslas – groti, mėgautis ir žaisti.

Ketvirtadienį „Lofte“ susitiks du skirtingi muzikos stiliai – repas ir regis. Vakarą pradės ir albumą „USA MEMORIALAS” pristatys „Flow Music“ kompanijos globotinis Erkė – kontraversiškas, itin stipria lyrika pasižymintis atlikėjas, turintis labai lojalų gerbėjų ratą Lietuvoje. Iš karto po to „Lofte“ savo naktį pradeda legendinis ir jau tradicija tapęs „Rastadienis“. Čia regio, jungle, D&B ir dub skambesius jungs ir rytą šokių aikštelėje pasitikti kvies maestro Doctah Jahngle bei būrys kolegų.

Penktadienis ir šeštadienis „Lofto“ terasoje ir vėl skirtas skaniam maistui, draugams ir gyvai muzikai – duris atvers „Open Kitchen“. Visą vasarą, kiekvieną savaitgalį į „Lofto“ terasą sugužės skirtingas pasaulio virtuves ir kultūras atstovaujantys maisto furgonai, o nuotaiką kurs vietiniai didžėjai bei grupių pasirodymai.

Vienas iš tokių – nepamirštamą penktadienio nakties atmosferą kurti pasiruošęs Saxtone, pristatysiantis naują singlą „Ghost Town“. Savo muzikos romaną Saxtone pradėjo nuo ankstyvos vaikystės kartu su saksofonu rankose. Studijavo džiazą, klasikinę muziką, o po mokslų susidomėjo šiuolaikiniais elektroniniais garsais ir savo klausytojus patraukė derindamas saksofoną ir elektroninę muziką. Jo kūryba pasiekė vietinių radijų viršūnes, o tokios dainos kaip „One Love“ ir „You Got Me“ grojamos visame pasaulyje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją