Jau artėjantį ketvirtadienį atlikėja surengs išskirtinį koncertą Klaipėdoje, unikalioje renginių erdvėje „Šiaurinis ragas“, rašoma pranešime spaudai.

Šią vasarą Klaipėdoje renginių organizatoriaus Jevgenijaus Sokolovo iniciatyva įkurtoje unikalioje renginių erdvėje „Šiaurinis ragas“ jau spėjo pasirodyti ne vienas žinomas šalies atlikėjas. Čia praėjusį penktadienį pirmąjį savo karjeroje solinį koncertą surengė ir sparčiai populiarėjanti dainininkė Evgenya Redko.

Jau rugpjūčio 6 dieną, ketvirtadienį, sceną pasimatuos ir viena garsiausių šalies atlikėjų – Natalija Bunkė, kuri teigia, kad pasirodyti Klaipėdoje ypatingai malonu.

„Nors nesu klaipėdietė, šis miestas man visada buvo labai artimas. Tie kas nors kiek pagyveno Klaipėdoje, mane supras, šis miestas turi savo aurą“, – teigia Natalija.

Garsi dainininkė uostamiestyje žada atlikti visas hitais tapusias dainas, tad klausytojai gali tikėtis ir tokių kūrinių kaip „Aš skrendu tau ant rankų“, „Būki būki su manim“, „Aš savo laimę radau“ ar neseniai pristatytą kūrinį „Lašas po lašo“.

„Labai džiaugiuosi, kad gyvenime taip nutiko jog sutikau teisingus kūrėjus, kurie sukūrė dainas, o jos tapo hitais. Jausmas nerealus, reiškia, kad viską darau gerai, turiu didelę armiją tikrų pasekėjų“, – pasakoja dainininkė, paklausta apie daugybę hitų, kuriuos koncertuose kartu dainuoja ir gerbėjai.

Pasak Natalijos, rugpjūčio 6 – osios vakarą įvyksiantis koncertas Klaipėdoje bus išskirtinis ir dėl vietos.

„Šio koncerto išskirtinumas tikrai didelis, jis vyks istorinėje Klaipėdos vietoje, „Šiauriniame rage“ prie pat marių“, – džiaugiasi atlikėja.

Ypatingoje „Šiaurinio rago“ erdvėje jau spėjo pasirodyti ne vienas žinomas šalies atlikėjas. Ši savaitė bus ypatingai dosni renginiais, čia savo koncertus be Natalijos Bunkės surengs ir viena geriausių šalies atlikėjų Jazzu, ji į sceną žengs rugpjūčio 7 d., o šį šeštadienį Klaipėdos publiką žada nustebinti ir grupės „8 Kambarys“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)