Šią vasarą atlikėja Monique klausytojus nustebino paskelbusi net tris singlus, kurių vaizdo klipai pasakoja vientisą istoriją. Atlikėja jau pristatė du muzikinius kūrinius – „L.A.“ ir „Viskas per tave“–pasakojančius apie vasariškų nuotykių apsuptyje beprasidedančią dviejų jaunų žmonių meilės istoriją, rašoma pranešime spaudai.

Naujuoju ir muzikinę trilogiją užbaigiančiu vaizdo klipu „Jauni“ atlikėja stengėsi atliepti ne tik kintančią žmonių santykių dinamiką, bet ir įkvėpti klausytojus jaunystę išgyventi kasdien. Kurti išskirtinį trilogijos konceptą atlikėją pastūmėjo seniai užmiršta idėja, noras išlipti iš komforto zonos ir komandos padrąsinimas.

Monique atskleidžia, jog pagrindinis muzikines istorijas jungiantis motyvas – kiekviename vaizdo klipe užkoduoti simboliai, kaip, pavyzdžiui, būsimų dainų pavadinimai, kurie leido išlaikyti intrigą ir vientisumą. Visgi, kiekvienas vaizdo klipas skiriasi savo pasakojama istorija, žinute ir nuotaika.

„Nuo pirmos iki trečios trilogijos dalies vystosi jautri dviejų jaunų žmonių istorija: kaip jie susipažįsta, kaip po truputį užsimezga jausmai ir įsižiebia meilė. Trečiojoje dalyje parodoma, jog, iš pradžių buvusi gan naivi, meilė subręsta, o kartu patiriami pirmi kartai leidžia pajusti tikrąją gyvenimo prasmę“, – pasakoja Monique.

Pristatydama naujausią savo vaizdo klipą „Jauni“, filmuotą Karklės paplūdimyje, Monique atskleidžia, kad naujoji daina yra apie ramesnį santykių etapą, kuriame nebereikia apsimetinėti.

„Tai yra gražiausia fazė, tačiau reikia nenustoti kartu ieškoti pirmų kartų ir nuotykių. Nesvarbu kiek mums metų, tačiau taip visuomet būsime įsimylėję ir amžinai jauni“, – aiškina atlikėja.

Trilogijos filmavimo metu nepavyko išvengti ir tikrų iššūkių, kurie atlikėjai įsimins visą gyvenimą.

„Visos trilogijos dalys iš manęs pareikalavo naujų, skirtingų įgūdžių. Pirmoji – daug ištvermės ir kantrybės, antroji – išgyvenimo gamtoje gebėjimų, trečioji dalis – skirtingo emocinio krūvio. Nors paskutinis filmavimas buvo labai smagus dėl gero oro, jūros ir puikios komandos, tuo metu miego buvo labai mažai. Todėl jėgoms senkant, kartais būdavo itin sunku, nes klipas reikalavo daug emocinių pastangų. Didžiausias iššūkis man buvo meilės scenos, kuriose su nepažįstamu žmogumi turėjome vaidinti tikrus jausmus. Visgi, mano partneris, aktorius Lukas Ignatavičius davė gerų patarimų, todėl su šia problema greitai susidorojau“, – filmavimo užkulisiais dalinasi atlikėja.

Monique džiaugiasi, jog muzikinės trilogijos konceptas sėkmingai tapo realybe ir leido jai išeiti iš komforto zonos.

„Viskas pavyko dar geriau, nei tikėjausi. Pažadas sau ir klausytojui kas mėnesį skelbti po naują vaizdo klipą buvo didžiausia baimė, ar pavyks viską įgyvendinti. Pavyko! Todėl esu nepaprastai laiminga ir dėkinga režisierei, operatoriui ir visai komandai, su kuria jaučiausi nepaprastai jaukiai“, – džiaugiasi savo naująją dainą pristatanti Monique.

Po intensyvios vasaros Monique skuba ruoštis koncertui „Virš Vandens”, kuris vyks jau spalio 24 d. Išskirtinėje erdvėje „COZY by Siemens arena” atlikėja kartu su orkestru klausytojus džiugins žinomiausiomis savo dainomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)