Grupės lyderis Egidijus Dragūnas niekada negaili finansų, kad jo ir komandos šou būtų įspūdingiausi šalyje ir prilygtų pasaulio žvaigždžių pasirodymams.

Ne išimtis ir didžiausias lauko renginys šįmet Vilniuje, kurį organizuoja SEL, rugsėjo 5-ą dieną Vilniuje, Kalnų parke.

„Scena bus 60 metrų, atrodys įspūdingai ir džiaugiamės, kad SEL gerbėjams jau galime parodyti vizualizacijas. Manome, kad geriau atrodančios scenos šiais metais niekas neturės, bet paliekame vertinti patiems gerbėjams“, – pranešime spaudai sako šou organizatoriai.

Pirmąjį rugsėjo savaitgalį Vilniuje vyks Sostinės dienų renginiai, todėl SEL kviečia žmones iš visos Lietuvos ne tik atvykti į Vilnių, bet ir pašėlti didžiausiame renginyje po atviru dangumi šiais metais.

Naujos SEL muzikos išsiilgę gerbėjai bus pamaloninti: be geriausių grupės hitų rugsėjo 5-ąją Vilniaus Kalnų parke skambės ir motyvai iš naujojo albumo, kurį grupė pristatys rudenį.

Primename, kad Lietuvai ir pasauliui išgyvenant pandemiją, renginyje bus imamasi visų saugumo priemonių, o kiekvienas, einantis į koncertą, turės dėvėti apsauginę kaukę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)