Šiandien pristatomas kūrinys – naujo dainuojančių mimų skambesio, vyraujančio trečiame grupės albume, ambasadorius.

„Praėjusią vasarą susitikome ir kalbėjome, jog labai reiktų grąžinti greitą, prakaituoti verčiantį, bet klausytojų neapkraunantį reivą. Po pokalbio gimė mintis parašyti dainą apie apie tą vienintelę moterį dėl kurios norisi rautis plaukus, ir daryti viską kad ji tik būtų kartu. Parašiau dainos tekstą, melodiją ir tai davė pradžią šios idėjos įgyvendinimui“, – pranešime spaudai pasakoja grupės narys Šarūnas Gedvilas.

„Juokingiausia šios istorijos dalis buvo ta, kad kai nusiunčiau grupės nariams nufilmuotą dainos demo versiją, kur groju gitara. Visi labai juokėsi iš to, kaip aš ja groju. Tiems, kurie ateis į koncertus, tikrai galėsiu parodyti“, – priduria jis.

Tetrališkumo savo kūryboje ir pasirodymuose kupini mimai naujausiam kūriniui vaizdą suteikė pasitelkdami burnos teatrą.

„Šou pasaulyje jau įprasta matyti tobulus veidus, nepriekaištingas šypsenas, ištreniruotus, įdegusius kūnus. O mes pagalvojom – netobula prigimtis yra tikrasis grožis ir unikalumas. Būtent dėl to šią dainą perteikiame iš arti nufilmuotomis Šarūno lūpomis”, – pasakoja Rokas Petrauskas.

Neteisėtai padaryti - Tu Pati:

2012 metais susibūręs profesionalių pantomimos aktorių duetas „Neteisėtai Padaryti“ sulaužė įprastus mimų teatro standartus – prabilo ir uždainavo scenoje. Per intensyvius kūrybinius metus grupė sugrojo beveik visose Lietuvos scenose, didžiuosiuose muzikos festivaliuose, buvo nominuoti „M.A.M.A“ apdovanojimuose ir išleido du albumus – „Skandalas“ ir „Galėjo būti kitaip“.

Grupės nariai atskleidžia, jog naujausią, trečiąjį grupės albumą savo klausytojams pristatys artėjantį rudenį. Daugiau detalių apie jį „Neteisėtai Padaryti“ pažada pristatyti jau visai netrukus, o kol kas kviečia išgirsti naujausią singlą „Tu Pati“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją