„Vasarinė mergaitė“, internete greitai surinkusi milijoną peržiūrų, tapo vienu grojamiausių šios vasaros kūrinių ir dar kartą įrodė, kad prieš metus su daina „Leidžiu tau viską“ į Lietuvos muzikos padangę įsiveržęs „2Kvėpavimas“ tvirtina pozicijas ir planuoja likti čia ilgam, rašoma pranešime spaudai.

Naujos grupės sėkmė neprasprūdo pro Sauliaus Prūsaičio akis.

Jis pasakojo, kad po ilgų metų realybės šou „X faktorius“ mokytojo kėdėje, įgijo neišnaikinamą įprotį domėtis jaunais talentais. Vienas garsiausių jo atradimų – Iglė. Jos ir S. Prūsaičio daina „Tu nemoki“ tapo vienu klausomiausių visų laikų lietuviško „Youtube“ superhitų.

„Turiu uoslę jauniems įdomiems atlikėjams, man smagu padirbėti drauge. Rezultatas kartais būna net geresnis nei tikiuosi iš pradžių. „2Kvėpavimas“ man į ausis krito jau su pirmu kūriniu „Leidžiu tau viską“. Pamaniau, kad tai žiauriai gera jauna kompanija, kurios talentą norėčiau parodyti žmonėms“, – sakė duetą į savo koncertus pakvietęs S. Prūsaitis.

Jie pat drauge repetuoja naują dainą, kurią gerbėjams pristatys tik koncertuose. „Oficialiai daina bus išleista daug vėliau, tačiau gyvai ji nuskambės jau rugpjūtį mano „Vasaros Live Show“, – sako S. Prūsaitis.

„2Kvėpavimo“ narys Denisas neslepia, kad šansas, kurį jiems suteikė S. Prūsaitis, pasitaiko nedažnai.

„Nerealu, groti koncerte pas tokį žinomą atlikėją – garbė kiekvienai jaunai grupei. Džiaugiuosi, kad ji teko mums. S. Prūsaičio koncertuose būna labai linksma, tai tikiuosi, kad ir mūsų naujausia daina „Vasarinė mergaitė“ puikiai prilips prie tikrai vasariškos koncerto atmosferos“, – sakė jis.

Dainą „Vasarinė mergaitė“ klausykitės čia:

Vasaros Live Show: rugpjūčio 15 d. – Palangos koncertų salėje, 19 d. – Vilniuje, Vasaros terasoje ir 28 d. – Kaune, Nemuno saloje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)