Mažiau nei prieš parą pristatytas atsiminimų kupinas „One Direction“ vaizdo klipas iškart ėmė rinkti milijonines peržiūras internete. Mat jame – daugybė neviešintos medžiagos iš grupės užkulisių.

O naujai pristatytame jubiliejiniame grupės tinklapyje – negirdėtos dainų versijos, specialūs grojaraščiai bei begalė kitos archyvinės medžiagos. Dėl unikalaus turinio, kuris iššaukė didžiulį lankytojų skaičių, šis internetinis puslapis netgi buvo trumpam užlūžęs.

Beje, prie kultinės jaunimo grupės jubiliejaus šventimo prisijungė ne tik fanai, bet ir didžiosios kompanijos. Pavyzdžiui, socialinio tinklo „Twitter“ atstovai paskelbė, kad šiandien pristato specialų „1D” emodžį, o „Spotify“ ta pačia proga užsakė didžiulį reklaminį stendą su „One Direction“ atvaizdu legendinėje Niujorko „Times“ aikštėje.

„X Faktoriaus“ metu 2010 m. užgimusi grupė dėl savo sėkmės turėtų pirmiausia padėkoti projekto žiuri nariams, o labiausiai „Pussycat Dolls“ lyderei Nicole Scherzinger, kuri šou metu ir pasiūlė vaikiniams susiburti į grupę.

Tai ir buvo kertinis momentas jų karjerose. „One Direction“ iškart išaugo į aukščiausio lygio vaikinų grupę su rekordiniais koncertinių bilietų ir muzikos įrašų pardavimais. Grupę įvertino ir pramogų verslo profesionalai – „One Direction“ yra gavę daugiau nei 200 apdovanojimų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)