Šiandien pristatytą „Nightrider“ įkvėpė filmai „Važiuok“ („Drive“ – angl. k.) ir „Niujorko šešėlyje“ („The Place Beyond the Pines“ – angl. k.). Singlą lydi ir kinematografiškas vaizdo klipas, kuriame pagrindinį vaidmenį atlieka pats Arizona Zervas.

Arizona Zervas – „Nightrider“:

Arizona Zervas pribloškiančio populiarumo susilaukė socialiniame tinkle „TikTok“, kur šiais laikais užgimsta ne tik socialinių tinklų žvaigždės, bet ir muzikos. Taip pat ir šis amerikiečių muzikantas šios platformos dėka tapo žinomas visame pasaulyje.

Jo kultinis hitas „Roxanne“, turintis virš dviejų milijardų perklausų internete, yra bent 4 kartus pakilęs iki pirmos vietos „Billboard“ tope. Pristačius šį kūrinį dėl Arizona Zervas susirėmė didžiausios įrašų kompanijos, o šioje kovoje laimėjo milžinai „Columbia“.

Kadaise iš mokyklos Vakarinėje JAV pakrantėje išmesto Arizonos gyvenimas, rodos, irgi atitinka tipinio filmo apie amerikietišką svajonė scenarijų, kuriame kitų nesuprasta asmenybė ieško savo kelio ir galiausiai jį randa.

Arizona Zervas

Dabar A. Zervas yra lyginamas su kitais žinomais reperiais, pavyzdžiui, Drake ar Post Malone.
O jo superhitas „Roxanne“ „TikTok“ socialiniame tinkle turi daugiau arti 3 mln. vaizdo įrašų, kuriuos sukūrė gerbėjai.

Stingas vieno interviu metu irgi išreiškė simpatijas A. Zervas – abu muzikantai yra parašę dainą apie skirtingas merginas tuo pačiu vardu – Roxanne. Abi dainos jau tapo kultinėmis.

Muzikos kritikai taip pat negaili liaupsų Arizonai, teigdami, kad kone kiekvienas naujas jo singlas puikiai atspindi ir reprezentuoja šių dienų jaunimo aktualijas.

Daugiau Arizona Zervas muzikos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)