Kaip kilo mintis vos per savaitę realizuoti dainą?

Viskas įvyko liepos 13d., per mano gimtadienį. Buvau pakviestas į romantišką ir jaukią vakarienę dviems, o pasirodo ten buvo slaptas vakarėlis, skirtas būtent mano gimtadieniui paminėti. Susirinko būrys draugų. Vieni jų, Artiomas Penkevičius ir Edgar Koldaras, dabar labiau žinomi kaip SADBOI. Vakarėlis šiek tiek užsitęsė. Tiksliau, iki paryčių (red. juokiasi). O per tą laiką, kol saulė pakilo, šį bei tą nuveikėme parašėme priedainį ir melodiją dainai PLAY. Kitą diena susirinkom studijoj, viską pabaigėm iki galo ir per kelias dienas gimė mums visiems labiausiai patinkantis būsimo albumo kūrinys PLAY.

Praėjusiais metais išleidai keletą dainų, šią po ilgesnio laiko tarpo. Ar yra kokia priežastis, dėl ko klausytojams teko luktelti tavo naujų dainų?

Tikrai taip. Praėję metai buvo vienokie, šie visai kitokie. Žinoma, kad labai stipriai prie to prisidėjo praėjęs karantinas. Jis visiškai sujaukė visus planus, o ir šiaip, turiu prisipažinti, buvo šiek tiek sujaukęs ir psichologinę būklę, dėl ko šiek tiek jaučiausi demotyvuotas judėjimui pirmyn. Bet dabar viskas susitvarkė, atrodo, kad įsijungė antras kvėpavimas. Šiemet bus dainų ir tikrai ne viena, ir ne dvi. Ir labai tikiuos, kad nebebus karantino.

Apie ką tavo naujausia daina?

Apie nesibaigiantį žaismą. Dainos tekstas ganėtiškai seksualus ir erotiškas, tačiau labai subtilus ir iš tiesų nieko nekonkretizuojantis, tad susigalvokime visi sau malonią istoriją ir mėgaukimės muzika, paskęsdami sau maloniuose prisiminimuose ar fantazijose.

Fotosesija su arbuzais, melionais ir citrinomis? Tai dalis žaismo, apie kurį kalbi?

Visiškai teisingai. Man žaismas, laimingas gyvenimas ir dar prie to prisidedantis vasaros periodas asocijuojasi tik su pačiomis ryškiausiomis spalvomis, tad taip ir sugalvojome temą fotosesijai. Spalvingas mano paties kurtas kostiumas, žaisminga fotosesija, daug įvairių vaisių. Man vien pagalvojus apie būsimą fotosesiją veide atsirasdavo šypsena.

Ko gerbėjai iš tavęs gali tikėtis šiemet?

Šiemet tikrai galiu pažadėti dar daugiau dainų nei pernai. Čia jau labai rimtas pažadas, be jokios intrigos. O intrigų teks palaukti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)