„Esu laimingas, kad galėsime vėl susitikti. Tai bus vienintelis koncertas po atviru dangumi Lietuvoje šiais metais. Puikiai suvokiu, kad turime pasirodyti nepriekaištingai. Žmonės yra išsiilgę kokybiškų pramogų, pažadu kosmiškai gerą vakarą“, – džiugią naujieną apie pasirodymą Vilniuje pranešime spaudai komentavo Egidijus Dragūnas.

Pirmąjį rugsėjo savaitgalį Vilniuje vyks Sostinės dienų renginiai, todėl SEL kviečia žmones iš visos Lietuvos ne tik atvykti į Vilnių, bet ir pašėlti didžiausiame renginyje po atviru dangumi šiais metais.

Naujos SEL muzikos išsiilgę gerbėjai bus pamaloninti: be geriausių grupės hitų rugsėjo 5-ąją Vilniaus Kalnų parke skambės ir motyvai iš naujojo albumo, kurį grupė pristatys rudenį.

Kaip visuomet, SEL lyderis paruošė ir dovanų. Šįkart į koncertą, lydimi tėvų, bus nemokamai įleidžiami vaikai iki 8 metų.

Nors Lietuvoje rugsėjį lauko renginiuose nebebus ribojamas žiūrovų skaičius, tačiau dėl saugumo į SEL šou bus įleidžiami žmonės, kurie dėvės apsaugines kaukes.

„Saugumas ir žmonių gerovė – prioritetas. Norime, kad žiūrovai ne tik gerai praleistų laiką, bet ir jaustųsi saugiai, todėl prašome iš anksto turėti apsaugines kaukes, o mes pasirūpinsime viskuo kitu“, – pažadėjo SEL koncerto organizatoriai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)