„Neįvykti „Karklei“ – tolygu neįvykti vasarai, negalėjome to leisti,“,– teigė renginio organizatoriai, kalbėdami apie koncertų ir renginių ciklą „Karklė LIVE“, kuris nuo pat vasaros pradžios kūrė džiugią nuotaiką ir būrė muzikos mylėtojus pajūryje. Čia pasirodė tokie lietuviškos scenos veidai kaip – elektroninio roko grupė ROYCE, atlikėjas Andrius Pojavis, savo naująjį albumą pristatė dainininkė Jurga.

Rugpjūčio 15-ąją dieną „Karklę LIVE“ vainikuos ryškiausių Lietuvos žvaigždžių koncertas, kurių vardai jau visai netrukus bus atskleisti ir plačiajai visuomenei. Rugpjūčio 15-oji pasirinkta neatsitiktinai – tai simboliška data „Karklei“, kadangi būtent šią dieną turėjo vykti pagrindinė festivalio programa, tad organizatoriai ją nori paminėti išskirtinai, lyg „atšvęsti vasarą“, rašoma spaudos pranešime.

Karklėje bus sukurtas „mini festivalis“, kuriame bus „max muzikos, juoko ir, žinoma, vasariško „vaibo“. Pažadame, kad ši muzikos šventės tikrai galės būti pavadinta vasaros sinonimu – šilta, spalvinga ir su puokšte pačių geriausių emocijų,– apie ateities planus pozityviai kalbėjo rengėjai.

Pirmasis šio „mini festivalio“ vardas – lietuviško trap’o bastioną su milžiniška gerbėjų armija kuriantis atlikėjas ir prodiuseris OG Version. Pajausti atmosferą, tvyrančią OG Version koncertuose, galima tik juose pabuvojus: tūkstantinė minia, mintinai mokanti kiekvienos dainos žodžius ir patys energingiausi moshpitai, kurie lyg tornadas įtraukia nuo pat pradžios ir nebepaleidžia iki paskutinio koncerto akordo. Naująją repo mokyklą atstovaujantis OG Version užtikrintas ne tik scenoje, bet ir virtualioje erdvėje – jo kūriniai šoka į topus ir muša klausomumo rekordus tiek Spotify, tiek Youtube muzikos platformose.

Organizatoriai patikina, kad melomanų ilgai nekankins ir jau visai netrukus klausytojams pristatys puikiai pažįstamus Lietuvos scenos atlikėjus ir grupes, kurie džiugins publiką rugpjūčio 15 d., Karklėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)