Šiandien apžvelgiame populiariausias pastarojo mėnesio „Sony Music Entertainment“ dainas, naudojamas „TikTok“ ir turinčias milijonus savo mėgėjiškų vaizdo įrašų variantų.

Jawsh 685 – Savage Love – „Laxed“

17-metis muzikos kūrėjas iš Naujosios Zelandijos su savo debiutiniu hitu „Laxed“ gavo metų proveržio „TikTok“ socialiniame tinkle titulą – vos per porą savaičių buvo sukurta virš 30 mln. vaizdo įrašų pagal šią dainą! Juos kūrė net tokios žvaigždės kaip aktorė Jessica Alba su savo vyru:


StaySolidRocky – „Party Girl“

Kai scenos naujoko daina patenka tarp 100 karščiausių dainų svarbiausiame JAV tope – „Billboard“ (21 vieta) – visos akys nukrypsta į jos autorių. Šiuo atveju 19-metis amerikiečių reperis StaySolidRocky turėtų dėkoti savo gerbėjams „TikTok“. Prie to prisidėjo ir vienas žymiausių šokėjų soc. tinkluose – Michael Le:


Harry Styles – „Watermelon Sugar“

Britų jaunosios kartos atlikėjai savo populiarumu „TikTok“ programėlėje irgi neatsilieka. Harry Styles, „išaugęs“ iš „One Direction“, jau kurį laiką prieš savo gerbėjus tvirtai žengia vienas. Apie metus brandinta daina šiuo metu yra vienas geidžiamiausių vasaros hitų. Taip pat ir „TikTok“ platformoje:


Travis Scott – „Out West“ feat. Young Thug

Iš populiariausių fronto linijos jau nebe pirmą mėnesį nesitraukia šių dienų repo ikonų – Traviso Scotto ir Young Thug – superhitas „Out West“. Šokio iššūkiui pagal šią dainą ryžosi daugybė žmonių, tarp jų legendinis krepšininkas Shaquille’as O’Nealas, Traviso širdies dama Kylie Kardashian, Jessica Alba, taip pat vieni geriausių Holivudo choreografų ir kt.


Natalie Taylor – „Surrender“

Nors „Surrender“ yra išleista 2015 m., „TikTok“ influenceriams tai nė motais. Šokio ir kitiems iššūkiams jie prikelia ir senus gerus hitus. Natalie Taylor belieka džiaugtis, nes jos, jau rodos, primirštas singlas išgyvena antrą pakilimą būtent dėka „tiktokerių“. Beje, dauguma vaizdo įrašų su šiuo kūriniu yra labai jautrūs ir netgi graudūs, tačiau ne visi:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)