„Kaip kažkas jau pasakė garsiai, tai - netipiška daina Ievai. Iš tikrųjų džiaugiuosi, jog kūrinys yra kitoks, smagus, įsimenantis, spalvingas ir siunčia klausytojams gilią žinutę. „Labas tau tariu“ - tai yra žodžiai sau pačiam! Vaizdo klipe neatsitiktinai pamatysime daugybę veidrodžių ir kadrų juose. Kad ir kur būtume, visada matome save. Galime visur bėgti ir nuo visų bėgti, bet nuo savęs nepabėgsim. Ir vis tiek turėsim paklausti savęs „ei kaip tu jauties? Gal jau atsistok, nusišypsok ir eik pirmyn? Aš tave apkabinsiu, nebedvejok!“, - premjerą pristato Ieva.

Ji sako labai besidžiaugianti pažintimi su Andriumi Borisevičiumi, kuris tapo dainos, jos aranžuotės bendrautoriumi.

„Jis yra tas žmogus, kuris mane įkalbėjo kitokiam skambesiui, todėl esu jam be galo dėkinga. Džiaugiuosi atradusi ir Rūtą, kuri pagelbėjo su dainos žodžiais. Tiksliai žinojau, apie ką ši daina, tačiau reikėjo žmogaus, kuris padėtų taisiklingai tai sudėlioti. Manau, kiekvienas atrasime save šitoje dainoje ir, tikiuosi, paklausę jos, apsikabinsim save, padrąsinsim nebijoti ir nebebėgti“, - pasakoja dainininkė.

Ieva Zasimauskaitė „Labas tau tariu“:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)