Uosto pašonėje, ant Kuršių marių kranto, organizuojamo festivalio dalyvių skaičius bus ribojamas iki 1000, pagal naujausius LR sveikatos apsaugos ministerijos reikalavimus.

Festivalio pagrindinėmis žvaigždėmis taps Berlyno techno muzikos duetas „FJAAK“, vieni geidžiamiausių ir labiausiai laukiamų techno atlikėjų visos Europos klubuose ir festivaliuose, rašoma organizatorių pranešime spaudai. Šį duetą į savo programas įtraukė garsiausi pasaulio elektroninės muzikos festivaliai: „Awakening“, „ADE“, „DGTL“, „Pitch“. Klaipėda, kaip ir praeitais metais, atsidūrė visos Lietuvos ir kaimyninių šalių melomanų dėmesio centre. Kai keliauti į užsienį rizikinga - Klaipėdiečiai Berlyną atsiveža pas save.

„FJAAK“ – galingas energijos užtaisas ir tai patvirtina įrašai iš itin sėkmingų „Boiler Room“ pasirodymų.

„Klaipėda Sound Festival” programoje – 12 svečių iš užsienio, tarp kurių – „Berghain“ rezidentas Etapp Kyle ir kiti gerai žinomi elektroninės muzikos atlikėjai iš 7 skirtingų šalių – „Maenad Veyl“, „Andrea“, „JP Enfafnt“, „Low Tape“, „Paradox“, „Counterstrike“, „Coco Bryce“, „Multilux“, „SKD“ ir „Sairam“. Lietuvą atstovaus 34 vietiniai atlikėjai, tarp kurių tokie gerai žinomi vardai kaip „Alex Krell“, „Anna Hanna“, „Jaroška“, „IJO“, „Doctah Jahngle“ ir daugybė kitų. Su pilna festivalio programa galite susipažinti „Klaipėda Sound Festival“ Facebook paskyroje.

Delfi.lt lankėsi 2019-ųjų metų festivalyje ir mūsų apžvalgą rasite ČIA.

2019 metų festivalio akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją