Alanas Chošnau ir Mark Reeder Vilniuje ir Berlyne pristato savo debiutinio albumo rinktinę dainą „Children of Nature“ ir dovanoja klausytojams muzikinį klipą bei keletą originalių šio kūrinio versijų. Muzikiniam klipui sukurta Au Naturel versija, o EP rinkinyje – originali, daugiau kaip 6 minučių trukmės, dainos versija, bei dvi šokių versijos – FKK Remix ir Dance Non-Stop Mix.

Muzikos melomanams skirtas kūrinio „Children of Nature“ versijas sukūrė Mark Reeder – legendinis britų prodiuseris Berlyne, kuris nuo 1970-ųjų metų prodiusuoja žinomus muzikos atlikėjus ir muzikos grupes, artimai dirbo su Joy Division, atrado pasaulinį didžėjų DJ Paul van Dyk, kūrė remiksus Depeche Mode, atstovavo žinomą muzikos leidybinę kompaniją Factory Records, vėliau įkūrė savo leidybinę kompaniją MFS Records.

Išskirtinio albumo kūrinio „Children of Nature“ idėja ir tekstas aktualus – kalba apie įtemptą pasaulinę situaciją, stiprėjančius totalitarinius režimus, žmogaus teisių suvaržymus ir mūsų visų norą būti laisviems, taip pat apie klimato kaitos grėsmes mūsų išgyvenimui. Ne atsitiktinai šio singlo viršelis yra viso albumo viršelio dalis – tai mažo vaiko akys, kurios žiūri tiesiai į mus ir klausia „ar tokios mes norime ateities būsimoms kartoms?“.

„Albumas sulaukia pasaulio dėmesio, mūsų kūriniai atspindi esamas realijas ir kalbasi su klausytoju. Mums tai labai svarbu. Jau per pirmąjį mėnesį po pristatymo esame pastebėti žymių muzikinių portalų, didžėjų, radijo stočių nuo Honkongo iki Niujorko, „Vogue“ žurnalas Japonijoje pasirinko mus naujos muzikos top 5 pristatymui, o iTunes elektroninės muzikos mylėtojai Naujojoje Zelandijoje ir Prancūzijoje skirtingas albumo dainas įvertino itin aukštomis pozicijomis“, – pirmuosius albumo atgarsius pasaulyje pranešime spaudai pristato Alanas Chošnau.

Naujame albume „Children of Nature“ yra 14 elektroninės synthpop coldwave naujų kūrinių anglų kalba. Albumą galima įsigyti ir klausytis visose skaitmeninėse muzikos platformose.

Kviečiame pasiklausyti „Children of Nature“ Au Naturel versijos su muzikiniu klipu, kurį sukūrė tarptautinius apdovanojimus pelnęs kino režisierius Aleksandras Brokas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)