Praėjusiais metais pirmą kartą surengtas „Nida On Air“ iškart susilaukė didžiulio susidomėjimo: garsūs vardai, unikali aplinka ir scena prie pat jūros kranto lankytojams paliko įspūdį. Tad festivalis ir šiemet, rugpjūčio 14-15 d. įsikurs šalia paplūdimio baro „Kupolas“ – vieno pagrindinių Nidos traukos taškų, rašoma pranešime spaudai.

„Nida On Air“ šiemet kviečia su nauju vasariškai žaismingu įvaizdžiu, atspindinčiu festivalio nuotaiką, ir siūlo išskirtinę galimybę mėgautis gyva muzika bei vienu gražiausių Lietuvos kampelių vienu metu.

„Nida šiemet neabejotinai taps viena populiariausių vasaros krypčių. Todėl kartu su komanda be galo džiaugiamės, kad festivalis galės įvykti. Techninių iššūkių rengiant sceną prie pat jūros kranto tikrai netrūksta, bet dėl to viskas tampa tik dar įdomiau“, – sako festivalio organizatorius Valdas Petreikis.

Rugpjūčio 14-osios vakaras bus skirtas į jokius rėmus netelpančiai ir visada nustebinti mokančiai Monikai Liu, kuri pasirodys kartu su ištikimuoju scenos partneriu pianistu Dmitrijumi Golovanovu. Kiekvienas šios atlikėjos koncertas yra skirtingas, o pati atlikėja nebijo išgyvenimų, klauso savo širdies, jaučia meilę, viltį ir skausmą – visa tai atsispindi ir jos muzikoje.

Naujoji Monikos Liu kūryba, pasižyminti retro skambesiu ir lietuviškais tekstais, daugeliui buvo netikėta, tačiau susilaukė didelio klausytojų palankumo. Vakaro metu klausytojai turės progą išgirsti ne tik autorines atlikėjos dainas, tokias kaip „Vaikinai trumpais šortais“ ir „Troškimas“, bet ir gerai žinomų pasaulinių hitų aranžuotes. Atlikėja žada, kad emocijų, atvirumo, juoko ir nuoširdumo tikrai netrūks.

Rugpjūčio 15 d. žiūrovai išvys į kol kas aukščiausią savo karjeros tašką šovusius „The Roop“ su charizmatiškuoju Vaidotu Valiukevičiumi priešakyje. Grupei šie metai yra tiesiog neįtikėtini. Ne vienas jiems pranašavo pergalę didžiojoje „Eurovizijoje“, ką patvirtina ir pergalės konkurso fanų puslapiuose bei pirmoji vieta specialiame Vokietijos „Eurovizijos“ renginyje Hamburgo Elbės filharmonijoje. Jame grupė mėgavosi milijoninės televizijos auditorijos dėmesiu ir sulaukė beveik 300 tūkstančių žiūrovų balsų.

Tiek emociškai, tiek muzikaliai ir scenografiškai stipriame „The Roop” gyvo garso koncerte skambės visų geidžiamiausias hitas „On Fire”, kuriame žiūrovai galės išvysti ir garsiojo šokio judesius, kuriuos įsiminė milijonai. Nuskambės ir ankstesnis sėkmingas eurovizinis šūvis „Yes, I do”, romantiškasis „UFO” ir daugelis kitų grupės kūrybos dainų.

Bilietų skaičius į festivalį yra labai ribotas, festivalis vyks laikantis visų saugumo reikalavimų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)