„Aš tikrai galiu save vadinti sentimentaliu žmogumi: elektroninės knygos man niekada neatstos tikrų knygų, žmogaus atvaizdas ekrane – gyvo susitikimo, o žinutė telefone – tikro pokalbio. Galimybė dainuoti tikroms akims ir širdims man yra neįkainojama. Niekada nebus vienodų koncertų – kiekvieną kartą sukuriame kitokią istoriją, o tai yra labai žavus momentas, kuris sukelia dar didesnį koncertų laukimo jaudulį“, – nekantraudama pranešime spaudai sako M. Linkytė.

Atlikėja teigia, kad žiūrovams yra paruošusi jaukų, klavišinių instrumentų ir gitaros akomponuojamą akustinį koncertą, kuriam vasara ir gaivus oras po atviru dangumi suteiks dar daugiau romantikos ir tikrumo. Koncertuose svečiuosis žinomi atlikėjai, kurių vardai kol kas nėra atskleidžiami.

„Išskirtiniuose vasaros pasimatymuose, kuriuose plaukus glostys ne tik šalia esantys mylimi žmonės, bet ir vakaro vėjas bei dangus, nuskambės ir naujų dainų premjeros. Tai magiški momentai, nes dainas, kurias girdėjau tik aš ir keli artimiausi žmonės, dabar girdės šimtai. Tai jaudina ir kelia labai geras emocijas“, – sako dainininkė.

Palydėti saulę kartu su muzikos garsais atlikėja kvies dviejuose miestuose: rugpjūčio 14 d. Vilniaus „Vasaros terasoje“, o vasarą užbaigti – rugpjūčio 21 d. „Adform kiemelyje”, kuris įsikūręs Kaune.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)