2020 m. grupės kelyje netrūko bangavimų, tačiau „The Roop“ sėkmingai stojo akistaton su galingomis bangomis ir prisijaukino jas. Atlikėjai triumfavo daugelio šalių surengtuose vietiniuose „Eurovizijos“ konkursuose, o dainos „On Fire“ klipą jau dabar gali pamatyti Vokietijos, Austrijos ir Šveicarijos MTV kanalo žiūrovai, rašoma pranešime spaudai.

Vasaros pradžioje grupės nariai išvyko į kūrybinę stovyklą, toliau nuo miesto šurmulio ir greito, nors karantino ir pakoreguoto, gyvenimo tempo. Pabuvimas su savimi ir atsidavimas kūrybai subrandino naujų puikių dainų, kuriomis „The Roop“ jau netrukus dalinsis su savo klausytojais.

„Mes labai laukiame gyvų susitikimų su savo publika, norime vėl pajusti tą išsiilgtą ryšį, kuris juntamas tik gyvai. Dėkojame visiems, kas buvo su mumis visą šį laikotarpį, ir kviečiame atšvęsti visas muzikines pergales kartu rugpjūčio mėnesio koncertuose Trakuose bei Kaune. Pagaliau susitinkame gyvai ir būkime on fire!“, – taip į savo gerbėjus kreipėsi „The Roop“ lyderis Vaidotas.

Rugpjūčio 17 dieną Kaune, svetingumo komplekse „Monte Pacis“, ir 18 dieną Trakų pilies kieme rengiamuose koncertuose nuskambės ir visų geidžiamiausias hitas „On Fire“, ir ankstesnis sėkmingas eurovizinis šūvis „Yes, I do“, ir romantiškasis kūrinys „Ufo“ bei daugelis kitų dainų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)