„Pirmas karantino mėnuo buvo siaubingas. Ne finansiškai, bet psichologiškai. Buvo daug suplanuotų naujų darbų – turas per visą šalį su K. Jakšto režisuota koliažine opera „Mažvydas“, perkelti ir grupės „Pikaso“ bei solo koncertai. Supratau, kad neverta gulėti lovoje ir reikia daryti tai, kam visada trūkdavo laiko – pačiam parašyti dainos tekstą“, – šypsosi Rokas.

Pasak atlikėjo, idėja sukurti savo dainą sukosi pastaruosius kelerius metus, bet dažniausiai pasitikėdavo didelę patirtį turinčių kolegų paslaugomis. Šį kartą pristatomas kūrinys yra Roko asmeninė patirtis bei jausmai sudėlioti popieriaus lape. Rokas parašė pirmąjį savo karjeroje dainos tekstą, o muziką padėjo sukurti buvęs grupės NEO vokalistas Evaldas Kondrackis, rašoma pranešime spaudai.

„Kurdamas dainą atsiribojau nuo viso pasaulio ir mintimis grįžau į santykius, jausmus, kuriais kažkada gyvenau, kurie man buvo patys svarbiausi. Nors dabar, prabėgus daugeliui metų, viskas atrodo kitaip, džiaugiuosi, kad tai, kas išgyventa, neliks tuščia vieta.

Ačiū Evaldui, su kurio pagalba šis tekstas atrado savo vietą muzikoje. „Meluoji man“ – tai kūrinys yra apie jausmą, kai meilė apakina. Kai gali daug leisti, daug atleisti, bet vistiek nori būti kartu“, – pasakoja savo kūrybą pristatantis Rokas Laureckis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)