Muzikos kritikai „LT United“ jau lygina su Lietuvos krepšinio rinktine. Gruodžio mėnesį „LT United“ įkūrė penki muzikantai Andrius Mamontovas, Saulius „Samas“ Urbonavičius, Viktoras „Vee“ Diawara, Arnoldas Lukošius ir Eimantas Belickas. Vos išgirdęs jų atliekamą dainą „We Are the Winners“ prie šios grupės nutarė prisijungti Marijonas Mikutavičius.

„Tereikėjo tik kelių minučių apsispręsti. Man labai patinka šis sumanymas“, sakė Marijonas. Projekto sumanytojo Andriaus Mamontovo teigimu, „LT United“ komanda dabar yra visiškai sukomplektuota. „Kadangi scenoje leidžiama būti šešiese, grupė jau yra pilnos sudėties“, sakė Andrius Mamontovas.

Daina „We are the Winners“ padidinto susidomėjimo sulaukė iš karto nuo tada, kai buvo įregistruota dalyvauti „Eurovizijos“ konkurso nacionalinėje atrankoje. Projektą „LT United“ teigiamai įvertino ir LTV prodiuseris, „Eurovizijos“ koordinatorius Lietuvoje Jonas Vilimas.

„LT United“ atliekamas kūrinys „We Are the Winners“ iš karto pateko į „Eurovizijos“ konkurso nacionalinės atrankos pusfinalį. Nacionalinės atrankos finalas bus surengtas kovo 4 dieną. 51-asis „Eurovizijos“ dainų konkursas gegužės 18 ir 20 dienomis vyks Graikijoje, Atėnų olimpiniame sporto komplekse.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją