Vasariškai neįpareigojantis house ritmas ir turbūt lengviausiai įsimenantis priedainis šiais metais – „Nieko Nesakysi“ privers klausančius judėti ir dieną, ir naktį, rašoma pranešime spaudai.

„Dainą rašiau įsivaizduodama, kad esu įstrigusi telefono ekrane. Galvojau, kad žmonės rodys pirštu į mane tol, kol matys mane ekrane, o kai ekranai užges, tada dings susidomėjimas. Todėl dainos priedainis yra tarsi mano jausmų išraiška, kai aplinkinių nuomonė neberūpi ir man nėra skirtumo, kokią mane matys viršeliuose ir socialinėje medijoje“, – pasakoja dainos bendraautorė Senjasa.

„OpenPlay“ prodiuseriu kompanija didina apsukas ir dar šia vasarą žada pristatyti ne vieną naują kūrinį. Komanda planuoja savo atlikėjų koncertus didžiausiose miestų atvirose erdvėse ir terasose, bei ruošia kasmetinę dainų rašymo stovyklą, kurioje susitiks rinktiniai jaunieji talentai, patyrę muzikos prodiuseriai ir jau žinomi atlikėjai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją