Dar prieš lipdama į sceną atlikėja neslėpė džiaugsmo dėl galimybės pasirodyti „Vasaros terasos“ scenoje. Į koncertą susirinkusiems klausytojams ji prisipažino, kad dar prieš pusmetį nebūtų galėjusi patikėti, jog galės surengti tokį koncertą, rašoma pranešime spaudai.

Tik įžengusi į sceną, Paula negalėjo suvaldyti džiaugsmo emocijų ir nuostabos, kokia gausybė klausytojų susirinko į jos solinį koncertą.

„Negaliu patikėti, kiek jūsų čia daug!“, – nuostabos neslėpdama sušuko atlikėja ir pradėjo koncertą kūriniu „Say Something“.

Koncerte skambėjo daugybė atlikėjos kūrinių, tokių kaip „How The Hell U Can Fight It?“, „Boys“, „So Fine“, taip pat karantino metu išleisti kūriniai „Miss U“, „Touch Me“.

Dideles klausytojų ovacijas sukėlė ir kūrinio „wanted u“ pristatymas. Šio kūrinio metu atlikėja kartu su projekto „Šok su žvaigžde“ partneriu Gedvinu Meškausku dainuodama sušoko šiuolaikinį šokį.

„Čia, kas galbūt nežinote, yra mano draugas Gedvinas, su kuriuo dalyvavome viename šokių projekte. Ten mums visai neblogai sekėsi, dėl ko esu dėkinga jam ir, žinoma, jums visiems“, – juokaudama susirinkusiai publikai dėkojo Paula.

Jaunoji atlikėja taip pat pristatė prieš keletą metų ją į „Eurovizijos“ nacionalinės atrankos finalą nuvedusio kūrinio „1 2 3“ akustinę versiją. Šiuo kūriniu liko sužavėti mažieji gerbėjai, kurie klausėsi dainos jaukiai susėdę prie pat scenos.

Koncerto nepraleido ir žinomi atlikėjos bičiuliai – dainininkas Vaidas Baumila su širdies drauge Brigita Margenyte, tinklaraštininkė Simona Burbaitė, Ieva Maslauskaitė, grupės „8 Kambarys“ nariai Karolis Talutis ir Deividas Alejūnas, Eglė Jurgaitytė, TV laidų vedėja Ugnė Siparė su vyru Mariumi, stilistai Viktorija Šaulytė ir Joringis Šatas bei daugelis kitų.

Koncerto akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)