Pranešime spaudai rašoma, kad D. Virbilaitė prasmingą dainą parašė įkvėpta savo senelių istorijos.

„Visą laika galvojau, kaip jautėsi mano močiutė, kai pirmasis gyvenimą paliko jos mylimas vyras. Kaip jai norėjosi „skristi” paskui jį ir nelikti vienai. Pradėta rašyti daina metus „laukė”, kol virs realybe. Gal ji taip ir nebūtų išvydus dienos šviesos, bet artimai draugei netekus vieno brangiausių žmonių bei matant jos skausmą, viskas tarsi išsiliejo ir nebebuvo galima sustabdyti,” – liūdnais prisiminimais dalinasi atlikėja.

Donata sako, kad daina siekia suteikti viltį praradusiems mylimus artimuosius, parodyti, kad jie nėra vieni ir kiekvienas iš mūsų esame tai patyrę.

„Mes ne po vieną. Visi praradę. Visi mylėję”, – skamba dainos tekste.

Ši daina ypatinga ir tuo, kad D.Virbilaitė joje ne tik dainuoja, bet ir repuoja.

„Po dalyvavimo projekte „Muzikinė kaukė” supratau, kad galiu tikrai daugiau, negu atrodė iki šiol. Repavimo tekstas tiesiog liejosi”, – džiaugiasi atlikėja ir juokauja, kad galbūt tai bus jos ateities muzika.

Dainos „Virš debesų” klipe nusifilmavo ir žinomi žmonės – tarp jų aktorė Žiedūnė Mardosaitė, šokėjas Saulius Skambinas, televizijos projekto dalyvė Laura Kaminskienė, plaukų stilistė Inga Bagdonaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)