Šį naujausią P. Kalkbrennerio įrašą leidėjai pristato kaip sugrįžimą prie šaknų, ilgų naktų diskotekose ir tikrojo reivo. Ir nors Paulas visam pasauliui geriausiai žinomas dėl savo grandiozinio techno skambesio, tinkamo net stadionams, šį albumą jis pristato prieš pat savaitgalį ir dedikuoja jį miesto naktiniam gyvenimui bei klubams.

Naujausias Paulo Kalkbrennerio albumas „Speak Up“:

Paulas Kalkbrenneris techno muzikos mesijumi tapo Rytų Berlyne griuvant Berlyno sienai. Vienas ryškiausių karjeros pikų – itin sėkmingo filmo apie naktinį gyvenimą „Berlin Calling“ išleidimas, kuriame P. Kalkbrenneris atlieka pagrindinį vaidmenį. Taip pat jis sukūrė platininiu tapusį filmo garso takelį.

Po kelerių metų žinomas prodiuseris ir didžėjus įkūrė nuosavą įrašų kompaniją „Paul Kalkbrenner Musik“, o 2015 m. pasirašė sutartį su viena įtakingiausių muzikos kompanijų pasaulyje „Sony Music“.

Paulas Kalkbrenneris

Paulo Kalkbrennerio indėlį į šiuolaikinę muziką įvertino ir Vokietijos vyriausybė. Jis buvo pakviestas surengti savo pasirodymą Berlyno sienos griūties jubiliejaus proga.

Lietuvoje ši šokių muzikos žvaigždė taip pat buvo sutikta išskėstomis rankomis. Į pernai Lietuvoje vykusį Paulo Kalkbrennerio koncertą menų fabrike „Loftas“ bilietai buvo išparduoti per rekordiškai trumpą laiką.

Paulo Kalkbrennerio pasirodymas karantino metu iš savo studijos Rytų Berlyne:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)