Antradienį D. Montvydas su „Delfi“ žiūrovais bei skaitytojais pasidalijo keliais intriguojančiais faktais ir pakvietė dalyvauti Delfi.lt feisbuko paskyroje vykstančiame konkurse, kurio metu galima laimėti du VIP kvietimus į renginį. Laimėtojai turės galimybę kartu su susirinkusiais svečiais kino salėje pirmieji išvysti vaizdo klipą ir iš pirmų lūpų išgirsti įdomiausias kūrybinių užkulisių detales.

„Kino teatras ir didžioji jo salė pristatymui pasirinkta neatsitiktinai. Nepaisant to, kad pristatyta bus ir nauja daina, aš labai laukiu, kol žmonės išvys vaizdo klipą. Kuriant jį kėlėme tikslą įeiti į kino žanrą. Manau, kad nėra geresnės vietos pristatyti darbui, panašiam į filmo anonsą. Gerbdamas visą komandą, norėjau pasistengti dėl premjeros labiau, ne tik pasidalinti „Youtube“ nuoroda. Ir, nepaisant, kad kino teatrai dar nėra atidaryti, gavome išskirtinę progą pristatymą surengti būtent čia“, – kalbėjo Donatas.

Atlikėjas prasitarė, kad šis vaizdo klipas – vienas brangiausių jo karjeroje.

„Aš visuomet vengiu apie tai kalbėti, nes ne visada investicija atitinka kokybę. Tačiau šiuo atveju, norint pasiekti tam tikrą rezultatą, buvo įdėta ir daug pastangų, ir daug finansų. Šįkart galimybę nuspręsti, apie ką yra šis klipas, norisi palikti pačiam žiūrovui. Nenoriu piršti savo nuomonės, tačiau bus daug mistikos ir paslapties. Vieniems patiks, kitiems – nelabai. Tai sukels kalbų, o mums to ir reikia“, – sakė pašnekovas.

Jis kol kas tik užsimena, jog vaizdo klipe filmavosi su ukrainiečių aktore, o tai, kas vyko prieš kameras daugeliui sukels klausimų.

Į premjerą dėl karantino patekti galės tik tam tikras skaičius žiūrovų. Planuojama, kad atvyks apie 50 žmonių. „Dalyvaus „Delfi“ komanda, žiniasklaida ir be abejo mano draugai, svečiai, prie kurių kalbėdamas apie savo kūrybą jaučiuosi patogiai. Žinau, kurie žmonės ją supranta ir vertina“, – atviravo Donatas, paminėdamas ir ne vieną žinomą vardą.

Naujasis D. Montvydo vaizdo klipas filmuotas Ukrainoje, milžiniškoje apleistoje gamykloje. Prie jo kūrimo prisidėjo didžiulė profesionalų, dirbančių tarptautinėje kino pramonėje, komanda.

Idėjas atlikėjui padėjo įgyvendinti režisierius Jevgenij Tichonov bei operatorius Jaroslav Gavrin. Dainos vaizdo klipas tarsi filmo treileris, kuriame daug užuominų bei paslapties.

Prieš ketvirtadienio renginį Donatas su „Delfi“ skaitytojais pasidalijo akimirkomis iš filmavimų, o visas įdomiausias detales ketvirtadienį 19 val. pirmieji išgirs renginio svečiai bei stebintys tiesioginę transliaciją „Delfi“ skaitytojai. O penktadienio televizijos kanalo Delfi TV laidoje „Delfi premjera“ 17.30 val. bus galima pamatyti pristatymo užkulisius, svečių atsiliepimus bei įspūdžius ir, nemačiusiems tiesioginės transliacijos, pažiūrėti renginio įrašą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)