„Tai paskutinė kompiuterio aplanke likusi daina, kurią pasirinkau pristatyti prieš neriant į naujojo albumo procesą”, – kalbėjo atlikėjas.

Renginys iš kino teatro bus tiesiogiai transliuojamas portale „Delfi“.

Atlikėjas, nevengiantis kelti sau iššūkių neslepia, kad šiai dainai norėjosi mažiau muzikinio ir daugiau trumpametražį filmą primenančio klipo.

Visas idėjas įgyvendino užsienyje su kino industrijos komanda: režisieriumi Jevgenij Tichonov bei operatoriumi Jaroslav Gavrin. Dainos vaizdo klipas tarsi filmo treileris, kuriame daug užuominų bei paslapties.

Donatas Montvydas

„Aiškinti dainos ir klipo turinio nebūtina. Šįsyk norisi palikti vietos žiūrovo asmeninei fantazijai bei vertinimui”, – sako dainininkas.

Kino teatro didžioji salė klipo premjerai pasirinkta neatsitiktinai.

„Tokiu būdu norėjau išreikšti svarbą mūsų kūrybai, bei įvertinti visą komandą už atliktą darbą ir skirtą laiką”, – pasakoja Donatas.

Dėl susiklosčiusių karantino aplinkybių eksliuzyvioje premjeroje dalyvaus tik žiniasklaida ir artimiausi svečiai, kurie savo klausimais ir padės žiūrovams sužinoti daugiau apie klipo idėją, kelionės nuotykius bei detales likusias už kadro.

Apie klipo idėją, kelionės nuotykius bei detales likusias už kadro Donatą, klipo režisierių bei operatorių kalbins „Delfi“ rubrikos „Veidai“ redaktorė Gintarė Urnikienė.

Renginys bus transliuojamas gyvai 19 val. tiesiai iš kino teatro „Forum Cinemas“ birželio 4 d.

Donatas Montvydas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)