Pirmas šiauliečių koncertas šį pusmetį į grupės istoriją įeis ir kaip pirmasis jų „drive-in“ pasirodymas, kai jų klausėsi automobiliuose, rašoma pranešime spaudai. Vokalistas Julijus Aleksovas papasakojo, kaip grupei sekėsi išgyventi karantiną ir kokie planai jų laukia.

- Ką veikėte per karantiną? Ar tai buvo labiau darbymetis ar poilsis? O gal – puikios kūrybinės atostogos?

- Karantinas, išties, privertė sustoti ir atsikvėpti. Dažnai įsisukame į darbus ir nepastebime, kokiu greičiu lekiame nuo to kalno, o karantinas leido atsitraukti ir į viską pažvelgti iš šono. Atsirado laiko muzikiniams eksperimentams, kurie vis būdavo atidėliojami ir nustumiami į šoną. Sakyčiau, tai buvo puikus laikas susivokti, kur mes esame ir į kurią pusę judame.

- Kaip matote savo vasarą? Ar planuojate gyvus koncertus?

- Kadangi karantinas švelninamas ir jau yra leidžiama daryti koncertus lauke, laikantis tam tikrų sąlygų, planuojame surengti kelis koncertus. Tikrai apie tai pranešime garsiai – gerbėjai sužinos, kur ir kada.

- Ko pasimokėte iš tokių netikėtų situacijų – kai vieną dieną viskas ima ir sustoja?

- Dar kartą įsitikinome, kad nėra ko plėšytis. Pasaulis nesugriūna, jei nepadarai vieno ar kito darbo (juokiasi).

- Koks buvo tas pirmasis koncertas? Kaip jautėtės?

- Koncertas, išties, kitoks, nei įprasta. Bet matėme ir girdėjome iš kolegų kaip viskas vyksta ir ko tikėtis, tad, buvome tam pasiruošę bei nusiteikę. Be to, buvome pasiilgę koncertų, todėl patiems buvo labai smagu. Žinoma, ištransliuoti emociją – sudėtingiau, kai žiūrovas sėdi izoliuotas mašinoje nuo kitų žmonių, nuo tos minios energijos, tačiau, turint galvoje aplinkybes, formatas, manau, išties – genialus. Rudens gale pristatėme savo naują albumą. Buvome spėję ji pristatyti vos keliuose koncertuose, todėl didelė dalis kūrinių buvo iš esmės nauji ir nenugroti. Tikimės, kad Delfi TV žiūrovai galės pajusti mūsų energiją ir emocijas žiūrėdami koncertą per televizijos ekranus.

Roko grupės „Colours of Bubbles“ koncertų grafikas jau visai netrukus bus skelbiamas grupės socialinių tinklų paskyrose, o pirmąjį koncertą karantino metu galima žiūrėti per Delfi TV šį penktadienį 21 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)