Pirmą kartą Noah Cyrus savo nuotraukas žiniasklaidoje ėmė pastebėti būdama vos vienuolikos metų. Nelauktą dėmesį sekė ir apkalbos bei įvairiausi nemalonūs lyginimai su seserimi. Tuo metu, apie 2011 m., Miley Cyrus vardas buvo vienas iš penkių dažniausiai vedamų „Google“ paieškoje, rašoma „Sony Music“ pranešime spaudai.

Tačiau dar gerokai iki to jos šeima susilaukdavo daug žiniasklaidos dėmesio, nes seserų tėtis Billy Ray Cyrusas – praeityje vienas populiariausių country muzikos atlikėjų Amerikoje ir „Grammy“ laimėtojas. Taip pat ir jųdviejų brolis Trace Cyrus – muzikantas bei labai ryški asmenybė.

Nepaisant visų šių faktų Noah iš pradžių net neplanavo pasukti šeimos keliu ir ilgą laiką domėjosi žirgininkyste. Tačiau po to, kai jos mylimiausias žirgas žuvo, ji nebesugebėjo tęsti šios veiklos. Tad kitu natūraliu N. Cyrus žingsniu tapo emocionalių dainų rašymas – taip gimė EP albumas „Good Cry“.

O jau šiandien internetinėse platformose pasirodo ir antrasis muzikantės EP albumas „The End of Everything“: „Didelė dalis dainų, kurias rašau, yra apie širdgėlą, susitaikymą su savimi, depresiją, nerimą“, – prieš daugiau nei mėnesį sakė Noah.

Noah Cyrus – July (iš albumo „The End of Everything“)

Klausytis naujausio Noah Cyrus EP albumo galite čia:

Tuo tarpu Lietuvos žiniasklaidoje Noah Cyrus neseniai nuskambėjo mados aktualijose. „Tmrw“ žurnalo viršelio fotosesijai garsioji dainininkė pasirinko lietuvių dizainerės Agnės Kuzmickaitės kurtus drabužius.

„Internetas turi tiek daug galios. Nesvarbu, ar esi gerai žinomas, ar ne, vis tiek labai skaudu skaityti apie save. Man tai teko išgyventi nuo labai ankstyvo amžiaus. Tačiau labai daug žmonių tai irgi patiria kasdien. Tai yra taip sumautai blogai…“, – interviu minėtajam žurnalui kalbėjo N. Cyrus.

Noah Cyrus su A. Kuzmickaitės kurtais drabužiais:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)