„Džiaugiamės, kad jau keletą metų iš eilės tradicija tapęs festivalis šiemet taip pat sukvies visą būrį pačių geriausių ir perspektyviausių mūsų šalies atlikėjų bei grupių, - pranešime spaudai sako „M.A.M.A.“ apdovanojimus organizuojančios asociacijos pirmininkas Martynas Tyla. - Dėl susiklosčiusios situacijos, šiemet festivalis vyks taikant visas saugumo priemones, kad būtų užtikrintas maksimalus žiūrovų saugumas - tam bus skirtas ypatingas dėmesys“.

Kaip ir skelbta anksčiau, rugpjūčio 29 d. rengiamame muzikos festivalyje dalyvaus įspūdingas skaičius muzikos žvaigždžių: pasirodymus surengs Justinas Jarutis, Jazzu, „Flying Saucer Gang“, Vidas Bareikis, Mad Money, DJ Jovani, „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“, Jurijus, „8 Kambarys“, „Junior A“, „Jauti“ ir „Kabloonak“.

„Tikiu, kad bus galima vėl pamatyti žmonių akis. Kai žmogus klausosi muzikos, jis tampa geresnis. Labai laukiu gyvų susitikimų, todėl „M.A.M.A festivalis“ yra ypač laukiamas“, – savo emocijomis dalinasi dainininkė Justė Arlauskaitė-Jazzu.

Vienai populiariausių dainininkių šalyje pritaria ir energija trykštančius pasirodymus rengiantis Vidas Bareikis.

„Džiaugiuosi, kad šią, tikrai kitokią vasarą, turėsiu galimybę pasirodyti šiame festivalyje“, teigia atlikėjas. „Praėjusiais metais buvo nerealiai gerai, tad tikiu, kad per šį laikotarpį sukauptą energiją realizuosime „M.A.M.A. vasara“ festivalyje. Tai bus įsimintiniausias vasaros uždarymo vakaras“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)