Little Mix – Break Up Song

Patiks, kam patinka 80-ųjų skambesys ir merginų pop grupės

Ne, grupė nesiskirsto, bet nauja daina – apie iširusius santykius. „Little Mix“ yra viena populiariausių šių dienų merginų grupių pasaulyje. Vien „YouTube“ ji turi virš 3 mlrd. peržiūrų! Beje, „Little Mix“ „skyrybų“ singlas pagaliau turi ir kūrybiška vaizdo klipą, kuriame dalis veiksmo – animuota, o kita – filmuota (tačiau merginos filmavosi atskirai)!

Daugiau grupės kūrybos:

Arizona Zervas – 24

Patiks, kam patinka Drake, Post Malone ir panašūs atlikėjai

„TikTok“ sensacija vadinamo Arizona Zervas kultinis hitas „Roxanne“ jau turi virš milijardo perklausų internete. Pagaliau jis sulaukė ir savo pasekėjo – ilgai laukto singlo „24“. Vos savaitės šviežumo vaizdo klipe pats Arizona Zervas pats skrieja riedlente per tuščias Los Andželo gatves.

Daugiau atlikėjo kūrybos:

Mark Ronson – I Want To See The Bright Lights Tonight

Patiks, kam patinka nostalgiški hitai ir vakarėliai iki ryto

Vienas geidžiamiausių muzikos prodiuserių Markas Ronsonas kartu su dainininke Raissa perleidžia dainą, kurią pats per karantiną „nuklausė“. Tai – legendinė Richardo ir Lindos Thompsonų daina „I Want To See The Bright Lights Tonight“ (1974 m.). O dainos vaizdo klipas, kaip jau dabar tampa įprasta, – sumontuotas iš gerbėjų siųstų vaizdo įrašų.

„Man tai yra esminė siautulingo savaitgalio daina. Apie nežinią, kas tavęs laukia žengus pro namų duris. Manau, kad mane ši daina taip traukia, nes viso to labai pasiilgau. Lažinuosi, dauguma mūsų to pasiilgo“, – savo „Twitter“ paskyroje rašo M. Ronsonas.

Daugiau atlikėjo kūrybos:

Khalid – Eleven (feat. Summer Walker)

Patiks, kam patinka ritmenbliuzas, The Weeknd bei panašaus stiliaus atlikėjai

Pirmųjų „Greiti ir įsiutę“ filmo dalių nuotaika alsuojantis vaizdo klipas ir singlas „Eleven“ taip užhipnotizuoja, kad net nesusimąstai, jog matomas vaizdas visai ne „karantininis” rezultatas – su masinėmis šokių scenomis ir profesionaliu kameros darbu. Įdomų!

Daugiau atlikėjo kūrybos:

Martin Garrix – Higher Ground (feat. John Martin)

Patiks, kam patinka pakili muzika, tokie atlikėjai kaip Kygo ar Dimitri Vegas & Like Mike

Pirmą kartą „Higher Ground“, kuriame skamba šokių muzikos mylėtojams puikiai pažįstamas Johno Martino balsas, nuskambėjo ant tris kartus geriausiu pasaulio didžėjumi pripažinto Martino Garrixo namų stogo Amsterdame. Būtent juo jis ir pradėjo savo išskirtinį pasirodymą saviizoliacijoje:

Daugiau atlikėjo kūrybos:

John Legend – Bigger Love

Patiks, kam patinka jausmingi ir dramatiški hitai

Vis labiau populiarėjantis vaizdo klipų formatas pastaruoju metu – iš gerbėjų siųstų vaizdo įrašų. Šiuo keliu pasuko ir karantino žvaigžde vadinamas Johnas Legendas. Šviežiausias jo singlas – „Bigger Love“ – šią savaitę buvo apdovanotas ir vaizdo klipu.

„Norėjome, kad šis klipas taptų muzikiniu apkabinimu žmonėms visame pasaulyje, kurie vienaip ar kitaip randa būdu vieni su kitais komunikuoti“, – šią savaitę vaizdo klipo išleidimo proga apie naują singlą „People“ žurnalui pasakojo J. Legendas, kuris jau šį birželį išleis ir pilną muzikinį albumą tuo pačiu pavadinimu – „Bigger Love“.

Daugiau atlikėjo kūrybos:

————

Daugiau naujausių pasaulinių žvaigždžių hitų galima klausytis specialiame grojaraštyje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)