„Tikiu, jog ne tik atlikėjai, bet ir klausytojai yra išsiilgę koncertų. Nebuvo dienos be minties apie sugrįžimą į sceną. Ir štai atsirado galimybė vėl visiems būti kartu. Labai lauksiu visų savo koncerte ir kviečiu prisijungti prie šios nerealios patirties. Koncerte žiūrovai išvys ne tik mane. Į šią unikalią patirtį pakviečiau savo gerą draugą Justiną Jarutį - abu nekantriai laukiame pasirodymo”, – sako gerbėjus interaktyviai įsijungti į koncertą kviečianti Monique.

„Džiaugiuosi galėdamas palaikyti Moniką ir taip prisidėti prie šios išskirtinės idėjos įgyvendimo“ - dainininkei pritaria Justinas Jarutis.

Koncerte gerbėjai išgirs žinomiausius atlikėjos hitus „Make Me Human“, „Nenoriu grįžt namo“, „Dviese“, „Nauja istorija“ ir kiti puikiai žinomi kūriniai. Monique taip pat žada muzikinę staigmeną, kurią atskleis tiesioginio eterio metu, rašoma pranešime spaudai.

„Kol situacija Lietuvoje yra tokia, mes pažadame renginius atnešti į jūsų namus. Po pirmojo koncerto sulaukėme didelio kūrėjų susidomėjimo, matome jog jie be galo pasiilgę kontakto su savo gerbėjais. Tik visi kartu – mes, kaip kanalas, atlikėjai ir žiūrovai galime sukurti unikalų ryšį, todėl labai kviečiame visus prisijungti” – kviečia „Stage On“ komanda, netrukus skelbsianti dar daugiau tiesiogiai transliuojamų interaktyvių renginių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)