Ypač per karantiną „TikTok“ ir šokio iššūkius pamėgo jau iš seniau pasauliui gerai pažįstamos žvaigždės. Pavyzdžiui, pasaulio muzikos topuose karaliaujančio hito „Out West“, kurį atlieka šių dienų repo ikonos Travisas Scottas, Young Thug ir The Jackboys, šokio iššūkiui ryžosi daugybė įžymybių, jų tarpe ir legendinis 2,16 m ūgio krepšininkas Shaquille’as O’Nealas.


Taip pat „Out West” šokio iššūkį priėmė ir viena iš garsiųjų Kardashian seserų Kylie, kuri yra sukūrusi šeimą su šio kūrinio atlikėju Travisu Scottu. Jis, beje, irgi pasirodo jos „TikTok” vaizdo įraše.

Viena populiariausių dainų „TikTok“ jau kurį laiką išlieka Saint Jhn „Roses“ remiksas, kurio autorius – prodiuseris iš Kazachstano. Nenuostabu, kad pagal jį savo „TikTok“ paskyroje šoka ir šio socialinio tinklo karaliene tituluojama Charli D’Amelio. „TikTok“ ji turi daugiau nei 54 mln. sekėjų ir jau netgi paleido savo vardo laisvalaikio drabužių liniją.

Vienas labiausiai liaupsinamų balsų pastruoju metu priklauso Madison Beer, prie kurios karjeros labai prisidėjo popžvaigždės Justino Bieberio palaikymas. Dabar jos dainos rifus „TikTok“ bando atkartoti tūkstančiai atlikėjos gerbėjų. Įvertinkite jos dainos „Selfish” vokalinį iššūkį:

Jei vienus kūrinius „pasigauna“ ir šokius ar iššūkius kuria gerbėjai, tai kiti atlikėjai tiesiog patys meta iššūkį savo sekėjams. Pavyzdžiui, visame pasaulyje žinoma kubietė dainininkė Camila Cabello pakvietė į „My Oh My“ iššūkį. Iš viso pagal šią dainą buvo sukurta tūkstančiai vaizdo įrašų, kurių bendras peržiūrų skaičius „TikTok“ siekia netgi 400 mln.

Per pastaruosius metus itin išpopuliarėjusi Doja Cat jau galima vadinti „TikTok“ karaliene. Šokti pagal jos hitus, tokius kaip „Say So“ pamėgo šimtai tūkstančių žmonių, tarp jų ir žymusis italų turtuolis GianLuca Vacchi, jau anksčiau išpopuliarėjęs dėl savo aistros šokiams.

Galiausiai absoliutus „TikTok“ hitas karantino metu yra „Bored In The House“, kurį atlieka ekscentriškasis reperis Tyga ir Curtis Roach. Pagal šį kūrinį tuo metu, kai pusė pasaulio buvo saviizoliacijoje, buvo sukurta virš 3,5 mln. smagių vaizdo įrašų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)