Karantinas taip sudėliojo aplinkybes, kad netoli Vilniaus esantis Paluknio aerodromas šiandien virto drive-in koncertine erdve. Jau šį šeštadienį, gegužės 9 dieną, čia koncertuosiantys „Biplan“ pagaliau įgyvendins savo seną svajonę sugroti aerodrome, tarp lėktuvų ir kitų „biplanų“, rašoma spaudos pranešime.

„Ne paslaptis, kad atsisakėm planuoto grupės pavadinimo „Plan B“ ir sukeitę raides gavom „Biplan“. Tokį "lėktuvinį" pavadinimą, žinoma, palikom, nes dievinam aviaciją, lėktuvus, o lakūno profesija visada atrodė tokia romantiška“, – šypsosi grupės nariai Maksas Melmanas ir Olegas Aleksejevas.

Biplan – Kapitonai (official lyric video):

„Simboliška, kad Paluknyje yra įsikūrusi ir kavinė tokiu pačiu pavadinimu „Biplan“. Esame čia šventę grupės gimtadienį ir, neįtikėtina, bet tikrai ne kartą sakėm, kad reiktų čia surengti „koncą“. Laukėm dvidešimt penkerius metus, bet pagaliau sugrosim aerodrome! Bus šios lokacijos vertas koncertas – su muzika ir visais „biplanais“ išskrisim“, – šypsosi muzikantai.

„Biplan“ koncertas įvyks šį šeštadienį, gegužės 9 d. Paluknio aerodrome ir yra koncertų ciklo „Drive in live“ dalis. Renginys įvyks laikantis visų karantino saugumo reikalavimų. Žiūrovai grupės pasirodymą scenoje ir ant jos įrengtuose ekranuose stebės pro savo automobilių langus, o aukštos kokybės garsas atkeliaus į automobilių radijo imtuvus.

„Biplan“ nariai kartu su organizatoriais solidarizuojasi su visais medikais ir kitais spec. tarnybų darbuotojais, savo darbe kovojančiais su koronavirusu, ir kviečia juos „Drive in live“ koncertuose dalyvauti nemokamai. Norintys atvykti turi užpildyti specialią anketą renginių „Facebook“ puslapiuose.

Biplan (su Agne Ditkovskyte) – Kino filmai 2015 (official video):

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)