„Pajaučiau, kad jau labai pasiilgau scenos. Pasitaikius progai atėjau prisijaukinti „Cozy by Siemens arena“ scenos savo rudens koncertui su orkestru, į kurį dedu labai daug vilčių. Mano dainos šiame koncerto formate skamba visai kitaip. Tai per pirmą koncertą Valdovų rūmuose pastebėjo ir nauji klausytojai, atradę būtent tokį mano muzikos skambesį. Todėl labai laukiu ir rudens koncerto“, – apie spalio 24 d. vyksiantį ypatingą pasirodymą pasakojo Monique.

Paklausta, ką veikia karantino metu, atlikėja atviravo, kad nuo pat pradžių buvo sau pasakiusi, jog nesistengs nuversti kalnų, tačiau šis laikotarpis jai padėjo įgyvendinti seną svajonę – ji pradėjo mokytis italų kalbos. Beje, Monique atviravo, kad šį tą itališkai tikriausiai išgirsime ir jos trečiajame albume, prie kurio mergina šiuo metu dirba, rašoma spaudos pranešime.

„Manau, kad rudenį arenoje vyksiančiame koncerte žiūrovai išgirs mano naujų dainų, kurios bus įtrauktos į trečiąjį albumą. Jame būtinai bent kokią frazę įterpsiu italų kalba, – atviravo atlikėja ir savo gerbėjams kol kas palinkėjo tiesiog neprarasti sveiko proto. – Supraskite, kad visa tai praeis. „Siemens“ arenoje jau skleidžiu savo aurą ir tikiu, kad mano koncertas čia bus geras įsivažiavimas į mūsų visų gyvenimą po karantino“.

Be pokalbio su pop muzikos diva, žiūrovai galėjo pasižvalgyti po sostinės krepšinio klubo Vilniaus „Rytas“ krepšininkų rūbinę bei unikalią vietą joje – pirtelę, kurioje krepšinio žvaigždės po sunkių varžybų atgauna jėgas, taip pat kambarį, kuriame imami dopingo kontrolės mėginiai.

Durys buvo atvertos ir į „žaliąjį“ kambarį, kuriame įsikuria ryškiausios scenos žvaigždės. Priklausomai nuo kiekvieno atlikėjo pageidavimų, šis kambarys kiekvieną kartą atrodo vis kitaip. Gali skirtis ne tik kambario sienų spalva, grindų danga, baldai ir jų išdėstymas, bet ir, žinoma, vaišių stalai. Bene pirmą kartą žiūrovams parodyti ir didieji užkulisiai, kur laikomos dešimtys tonų įrangos: nuo krepšinio aikštelės parketo segmentų, parterio kėdžių, kiliminės dangos, užuolaidą iki sudėtingos ir brangios garso, apšvietimo įrangos bei LED ekranų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)