Karantino žvaigžde vadinamas Johnas Legendas laiko saviizoliacijoje veltui neleidžia, rašoma pranešime spaudai. Be to, kad rengia koncertus iš namų ir labdaringus pasirodymus TV programose, kartu su kolegomis ir gerbėjais „suka“ ir vaizdo klipus. Šviežiausias – „Bigger Love“ iš miegamojo. Vaizdus papildė namuose šokantys Johno gerbėjai (beje, kvietimas siųsti savo vaizdo įrašus šiam klipui buvo atviras).

Vienai ryškiausių šių dienų Lotynų Amerikos žvaigždžių Malumai prieš savaitę pavyko išleisti itin originalų klipą. Atlikėjo atstovai nepatikslino, kada jis buvo filmuotas, tačiau tai nesumenkina fakto, kad šis vaizdo klipas stebintų pristatytas net ir ne pasaulinės pandemijos akivaizdoje – Maluma jame yra pasenęs bent penkiomis dešimtimis metų.

Bene originaliausio savaitės vaizdo klipo titulas šįkart priklauso jaunimo dievaičiui Travisui Scottui – jo dainos premjera ir atlikimas, kuris vėliau virto vaizdo klipu, įvyko kultiniame kompiuteriniame žaidime „Fortnite“! Įdomu, ar po Traviso sėkmės muzikinės premjeros virtualiojoje realybėje taps nauja norma?

Viena įdomiausių ir stilingiausių šių dienų grupių iš Estijos „Frankie Animal“ nusprendė išleisti vertikalų vaizdo klipą – juk taip dažniausiai savo išmaniųjų ekranuose dabar matome pasaulį.

Prieš savaitę daugybė pasaulinių žvaigždžių – nuo grupės „Bastille“ ir Chriso Martino iš „Coldplay“ iki Dua Lipos, Ritos Oros ir Ellie Goulding – susivienijo labdarai ir kartu atliko legendinę „Foo Fighters“ dainą „Times Like These“. Kiekvienas savo partiją nufilmavo savo namuose.

Dar šią savaitę susivienijo būrys muzikantų – jie kartu atliko dainą „If the World Was Ending“, skirtą palaikyti medikus be sienų. Joje skamba ir Samo Smitho, ir Zaros Larsson, ir Keitho Urbano bei daugelio kitų talentingų dainininkų balsai. O klipo vaizdai – iš atlikėjų saviizoliacijos.

G-Eazy ir Jackas Harlowas sukūrė vaizdo klipą iš SMS žinučių, „Zoom“ vaizdo konferencijų, socialinių tinklų įrašų, „YouTube“ įrašų ir „FaceTime“ pokalbių. Pastarųjų pagalba muzikantai per vaizdo skambučius klipe susisiekia su tokiomis žvaigždėms, kaip Snoop Dog, Diddy ir kitais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)