Šį ketvirtadieni, balandžio 30 dieną, 21val. tiesiogiai iš „PuntoJazz Palėpės“ bus transliuojamas jau antrasis koncertas „PuntoLive#2“. Jame savo autorines dainas atliks Lietuvos klausytojams gerai pažįstama legendinė roko muzikos grupė „Rebelheart“.

Savo muzikinę veiklą pradėjusi dar 1992 metais, savo kūrybinio kelio pradžioje šturmuodama Europą, ši grupė stulbinamu šuoliu išsiveržė į Lietuvos muzikos aukštumas. Nuo 1994 metų „Rebelheart“ nuolatos buvo nominuojami prestižiniuose Lietuvos muzikiniuose apdovanojimuose, kur ne vieną kartą buvo pripažinti geriausia Lietuvos roko muzikos grupe.

Savo istorijoje grupė kūrė bendrus projektus ir koncertavo su daugeliu ryškiausių Lietuvos muzikos atlikėjų bei dalinosi scena su tokiomis pasaulinėmis žvaigždėmis kaip Marilyn Manson, Rodas Stewartas, Lenny Kravitzas, „Def Leppard“.

Savo diskografijoje išleidę 9 albumus, kiekviename iš jų ieškojo skirtingo, unikalaus skambesio ir visada išlaikė savitą, tik jiems būdingą prisilietimą prie muzikos. „Rebelheart“ kūryba greitai rado kelią į žmonių širdis, su jų muzika užaugo ne viena melomanų karta.

Koncerto transliacija bus visiškai nemokama, ją bus galima žiūrėti „Delfi“ portale, feisbuke, „Delfi“ Youtube kanale.

Renginio transliacijos kokybę užtikrins prie jo dirbanti komanda, dėl šalyje paskelbto karantino, nespėjusi oficialiai prisistatyti nauju vardu. Tai savo sričių profesionalai, susijungę po viena „On-air.lt“ vėliava, kurie kiekvienas atskirai teikė savo paslaugas tokiems garsiems projektams kaip „M.A.M.A.“ ir „Aukso Lašas“ muzikos apdovanojimams, Lietuvos „Eurovizijos“ konkurso atrankoms, kasmetinei „Išsipildymo akcijai“, įvairių TV laidų filmavimams, internetinėms transliacijoms, konferencijoms ir kt.

„Bendradarbiaudami, kartu su „PuntoJazz Palėpe“, „Leggato“, „MidiAudio“ siekiame žiūrovams pateikti geriausią garsą ir vaizdą, užtikrinti renginio kokybę ir dinamiką. Kad žiūrovas, stebintis transliaciją namuose patirtų tik geriausius įspūdžius,“ – pasakojo renginio rėmėjas Laimonas Paškevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)