Dainomis iš naujo, birželį išleidžiamo albumo „Mafitishei“ muzikantės dalinasi paeiliui. „Nebesikalbam“ – ketvirtas albumo kūrinys bei pirmasis – lietuviškas. Jį ir kitas septynias dainas birželį bus galima išgirsti ir įsigyti apčiuopiamu – vinilo formatu, rašoma pranešime spaudai.

Grupė prasitaria, kad ištikimiausiems gerbėjams daina gali būti jau girdėta – anksčiau „shishi“ ją dainavo anglų kalba.

„Čia yra dainos „Don't Talk“ vaikas. Perdaras. Kai įrašinėjom viena pirmųjų savo dainų „Don't talk“, kolega Paulius Burakas mums sako – o, išverskit į lietuvių kalbą, mes sakėm – ne, nesigauna, nepavyksta. Po kiek laiko, sėdėjau sėdėjau, ir gimė „Nebesikalbam“. Buvo labai įdomu rašyti lietuviškai, labai sunku, bet įdomu. Gali būt, kad naujas lietuviškų dainų rašymo būdas yra toks – parašai tekstą angliškai, o tada jį bandai išverst į lietuvių kalbą“, – singlo atgimimą antrame albume prisimena bosistė Victoria.

Iš asmeninių patyrimų gimusią dainą Victoria pristato taip: „Kai kažkas su kažkuo pradėjo skausmingai nebesikalbėt ir nesusikalbėt ir viskas buvo taip, kaip dainuojam. Visiškai taip pat. Dar žiūrėsim, kaip ateity bus, ar po vieną ar kartu.“

Kūrinys nuo šiandien klausytojams pasiekiamas visose skaitmeninėse platformose: Spotify, Deezer, Amazon, itunes, Google play, Youtube ir kitur.

Už pagalbą įrašinėjant bei leidžiant visas albumo dainas muzikantės dėkingos asociacijai „Agata“ bei Didžiosios Britanijos muzikos kompanijai „The state51 Conspiracy”. Atlikėjos taip pat džiaugiasi iliustratoriaus ABran vaizdais, sukurtais kiekvienam albumo singlui. Beje, kūrinio „Nebesikalbam“ klipe matyti ir visų trijų – Marios Rosos, Francheskos ir Victorios šunys.

Trash, surf, soul, rap muzikos kolektyvo „shishi“ garsus ir balsus šiuo metu sudaro Victoria – Dominyka Kriščiūnaitė (bosas, vokalas), Maria Rosa – Giedrė Nalivaikaitė, (el. gitara, vokalas) bei neseniai būgnininkę ir vokalistę Francheską – Eleną Neniškytę pakeitusi Benadetta – Kamilė Griušytė (būgnai, vokalas).

Trijulė visą pavasarį turėjusi aktyviai turuoti po Europos muzikos industrijos festivalius – muges, pasikeitus planams linkėjimus klausytojams siunčia iš namų, kur šiuo metu kuria dainas būsimam – trečiajam grupės albumui.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)