Kygo, Zak Abel – Freedom

Pasaulinės žvaigždės Kygo muzikinė naujiena prasideda romantiškai – vaizdo klipo pradžioje piešiamas vaizdas ir pasakojama, kaip šis klipas būtų filmuojamas Maldyvuose, tačiau ne viskas išėjo taip, kaip norėtųsi:

French Montana – That's a Fact

Vaizdo klipų filmavimas sulėtėjo, tačiau kai kurie atlikėjai randa būdų filmuoti juos saugiai. Su minimalia komanda ir apsiginklavęs apsauginėmis kaukėmis bei drabužiais reperis French Montana „susuko“ klipą naujausiam savo hitui „That's a Fact“:

AJ Mitchell – Everytime

Sparčiai kylanti jaunimo žvaigždė AJ Mitchell nutarė perdainuoti Britney Spears hitą „Everytime“ ir nufilmuoti vaizdo klipą... viename iš ištuštėjusių JAV paplūdimių. Įspūdį kuria ne tik fortepijonas ant smėlio, bet ir tuščios gatvės aplink bei jausmingas AJ Mitchell vokalas:

Powfu – I Am Used To It

Dvidešimečio kanadiečio Powfu hitas „death bed“ vien „YouTube“ iš viso jau turi virš 100 mln. peržiūrų, tad ir jo naujausiam singlui „I Am Used To It“ gerbėjai neabejotinai turi daug lūkesčių. Tiesa, šios dainos vaizdo klipas nufilmuotas minimaliomis priemonėmis – veiksmas vyksta šalia atlikėjo mokyklos Vankuveryje, o operatoriumi „įdarbintas“ Powfu pusbrolis:

Alicia Keys – Good Job

„Good Job“ buvo sukurta A. Keys asmeninio gyvenimo herojams, tačiau pasaulinės pandemijos akivaizdoje daina suskambėjo visiems aktyviai veikiantiems šios pasaulinės krizės akivaizdoje. JAV naujienų kanalas „CNN“ šiam singlui padėjo sukurti ir vaizdo klipą, kuriame rodomi realūs žmonės:

Live Lounge – Times Like These

Daugybė pasaulinių žvaigždžių – nuo grupės „Bastille“ ir Chriso Martino iš „Coldplay“ iki Dua Lipos, Ritos Oros ir Ellie Goulding – susivienijo labdarai ir kartu atliko legendinę „Foo Fighters“ dainą „Times Like These“. Kiekvienas savo partiją nusifilmavo savo namuose:

Tomi Saario – Don't Hurt Yourself

Sparčiai kylanti suomių žvaigždė Tomi Saario pristato ne tik naujausią savo singlą, bet ir vaizdo klipą. Nors originalius planus teko atšaukti, Tomi nusifilmavo iš savo namų Helsinkyje, o klipo autorius dirbo iš savo namų Berlyne. Pavyko gana netikėtas variantas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)